Gæsteforelæsning på KU

Tirsdag den 12. december 2023 er jeg blevet inviteret til at gæsteforelæse på Københavns Universitet, FOOD på Det Biovidenskabelige Fakultet.

Emnet er lavtemperaturtilberedning, eller faktisk brug af temperaturstyring i alle faser af madlavning, fra tilberedning i ovnen, over evt. varmholdelse, nedkøling, genopvarmning og servering. Temperaturen er alle steder afgørende for den kvalitet der ender på tallerkenen.

Arrangementet er kommet i stand via Det Danske Gastronomiske Akademi som jeg er blevet medlem af. Udover studerende og undervisere vil der være plads til et antal deltagere fra Det Danske Gastronomiske Akademi, ligesom andre udefra kan deltage.

Jeg vil servere en del smagsprøver – det er jo kvaliteten af resultatet der tæller! – og derfor er tilmelding nødvendig. Du er velkommen til at tilmelde dig ved at sende en mail til mig på karsten@bedresikkermad.dk. Jeg vil sende en kvittering for din tilmelding, og selvfølgelig give besked hvis der ikke er flere pladser.

Forelæsningen foregår på engesk, og du kan se programmet her (hele invitationen som PDF kan du hente her.

Arrangementet foregår tirsdag den 12.12.2023 kl 8:30-12:00 på Institut for Fødevarevidenskab
Rolighedsvej 26, 1958 Frederiksberg.


BedreSikkerMad drives af Karsten Tanggaard, der har mere end 10 års erfaring med lavtemperatur-tilberedninger og har skrevet 3 bestseller-kogebøger om sous vide. Karsten hjælper professionelle køkkener med at bruge lavtemperatur-tilberedninger i praksis, som et redskab til at servere bedre, billigere og mere sikker mad. Læs her om BedreSikkerMad og Karsten. (C) Copyright BedreSikkerMad og Karsten Tanggaard, 2021-2024.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *