Pæremos

Pæremos kan tilberedes i ovnen (med damp) så den får netop den ønskede konsistens, og der er ingen risiko for at den brænder på, fordi temperaturen ikke kommer over 100°.

Til 30 personer (dessert) eller 60 personer som lille tilbehør.

GramIngrediensBagerprocent
4.000Pærer, skrællede og udkernede, delt i grove stykker100%
60Sukker1,5%
1 stkVaniljestang, kornene
  1. Skræl og udkern pærerne, del dem i grove stykker.
  2. Bland ingredienserne og kom det i en høj bradepande, laget skal fylde ca. 4-5 cm i højden.
  3. Brug dennne tilberedning i ovnen: Æblemos
  4. Tag ud og mos (f.eks. med et piskeris).

BedreSikkerMad drives af Karsten Tanggaard, der har mere end 10 års erfaring med lavtemperatur-tilberedninger og har skrevet 3 bestseller-kogebøger om sous vide. Karsten hjælper professionelle køkkener med at bruge lavtemperatur-tilberedninger i praksis, som et redskab til at servere bedre, billigere og mere sikker mad. Læs her om BedreSikkerMad og Karsten.
(C) Copyright BedreSikkerMad og Karsten Tanggaard, 2021-2025.