Pæremos kan tilberedes i ovnen (med damp) så den får netop den ønskede konsistens, og der er ingen risiko for at den brænder på, fordi temperaturen ikke kommer over 100°.
Dessert, 135 g per pax (eller som tilbehør 65 g per pax).
Gram | Ingrediens | Bager% |
133 g | Pærer, skrællede og udkernede, delt i grove stykker | 100% |
2 g | Sukker | 2% |
0 g | Vaniljestang, kornene (1 vaniljestang vejer ca. 5 g) | 0% |
Gram | Ingrediens | Bager% |
266 g | Pærer, skrællede og udkernede, delt i grove stykker | 100% |
4 g | Sukker | 2% |
0 g | Vaniljestang, kornene (1 vaniljestang vejer ca. 5 g) | 0% |
Gram | Ingrediens | Bager% |
533 g | Pærer, skrællede og udkernede, delt i grove stykker | 100% |
8 g | Sukker | 2% |
1 g | Vaniljestang, kornene (1 vaniljestang vejer ca. 5 g) | 0% |
Gram | Ingrediens | Bager% |
1.332 g | Pærer, skrællede og udkernede, delt i grove stykker | 100% |
20 g | Sukker | 2% |
2 g | Vaniljestang, kornene (1 vaniljestang vejer ca. 5 g) | 0% |
Gram | Ingrediens | Bager% |
2.664 g | Pærer, skrællede og udkernede, delt i grove stykker | 100% |
40 g | Sukker | 2% |
3 g | Vaniljestang, kornene (1 vaniljestang vejer ca. 5 g) | 0% |
Gram | Ingrediens | Bager% |
6.660 g | Pærer, skrællede og udkernede, delt i grove stykker | 100% |
100 g | Sukker | 2% |
8 g | Vaniljestang, kornene (1 vaniljestang vejer ca. 5 g) | 0% |
Gram | Ingrediens | Bager% |
13.320 g | Pærer, skrællede og udkernede, delt i grove stykker | 100% |
200 g | Sukker | 2% |
17 g | Vaniljestang, kornene (1 vaniljestang vejer ca. 5 g) | 0% |
Gram | Ingrediens | Bager% |
66.600 g | Pærer, skrællede og udkernede, delt i grove stykker | 100% |
999 g | Sukker | 2% |
83 g | Vaniljestang, kornene (1 vaniljestang vejer ca. 5 g) | 0% |
- Skræl og udkern pærerne, del dem i grove stykker.
- Bland ingredienserne og kom det i en høj bradepande, laget skal fylde ca. 4-5 cm i højden.
- Brug dennne tilberedning i ovnen: Æblemos
- Tag ud og mos (f.eks. med et piskeris).
NÆRINGSINDHOLD | PR. 100 G | PR. PORTION |
Energi | 230 Kj | 312 Kj |
Fedt | 0,1 g | 0,1 g |
Mættede fedtsyrer | 0,0 g | 0,0 g |
Kulhydrat | 12,4 g | 16,8 g |
Sukker | 9,7 g | 13,1 g |
Protein | 0,3 g | 0,4 g |
Salt | 0,0 g | 0,0 g |
BedreSikkerMad drives af Karsten Tanggaard, der har mere end 10 års erfaring med lavtemperatur-tilberedninger og har skrevet 3 bestseller-kogebøger om sous vide.
Karsten hjælper professionelle køkkener med at bruge lavtemperatur-tilberedninger i praksis, som et redskab til at servere bedre, billigere og mere sikker mad. Læs her om BedreSikkerMad og Karsten.
(C) Copyright BedreSikkerMad og Karsten Tanggaard, 2021-2025.