En frisk, lækker og mættende ret, der kan spises med fingrene til en afslappet frokost. Det meste kan forberedes i forvejen, så det er nemt og hurtigt at færdiggøre.
Forret eller frokostret, fyld til 2 wraps (hver med ca. 190 g fyld) per pax.
- Tilbered kyllingebryst Kyllingebryst 58° (kan gøres op til en uge i forvejen).
- Tilbered guacamole (vakuumer hvis det skal holde sig med frisk farve på køl i flere dage).
- Tilbered ratatouille.
- Skær kyllingebrystet i 1-2 cm skiver, det må gerne trevle lidt.
- Varm hver tortilla i ovnen (de skal blive lune, men ikke sprøde så de knækker når de foldes senere).
- Fordel ingredienserne på de varme tortillas i tynde lag, først guacamole, så ratatouille, kyllingestykker og revet ost. Drys med korianderblade (evt.).
- Fold 1/3 op fra bunden, dernæst 1/3 fra hver af siderne så man får en lille pakke.
NÆRINGSINDHOLD | PR. 100 G | PR. PORTION |
Energi | 360 Kj | 1.265 Kj |
Fedt | 4,7 g | 16,4 g |
Mættede fedtsyrer | 0,6 g | 2,1 g |
Kulhydrat | 3,9 g | 13,7 g |
Sukker | 2,5 g | 8,8 g |
Protein | 6,6 g | 23,3 g |
Salt | 0,8 g | 2,7 g |
BedreSikkerMad drives af Karsten Tanggaard, der har mere end 10 års erfaring med lavtemperatur-tilberedninger og har skrevet 3 bestseller-kogebøger om sous vide.
Karsten hjælper professionelle køkkener med at bruge lavtemperatur-tilberedninger i praksis, som et redskab til at servere bedre, billigere og mere sikker mad. Læs her om BedreSikkerMad og Karsten.
(C) Copyright BedreSikkerMad og Karsten Tanggaard, 2021-2025.