Sænk temperaturen og server bedre mad: Godt·Nemt·Billigt·Sikkert. Nye muligheder i det professionelle køkken ved brug af optimal temperatur fra start til slut.
Pulled pork af nakkefilet bliver saftigt og mørt af den lange tilberedning ved 70° damp natten over. Saften koges ind og bidrager til saftigheden. Det er lige så nemt at lave dobbelt portion eller mere.
Frokostret, giver (med coleslaw og syltede agurker ved siden af) ca. 325 g per pax.
1 pax
2 pax
4 pax
10 pax
20 pax
50 pax
100 pax
500 pax
Gram
Ingrediens
Bager%
150 g
Nakkefilet (tilberedt natten over)
100%
13 g
Rub
8%
25 g
Barbecuesauce
17%
56 g
Coleslaw: Spidskål (uden stok), fintsnittet (1 spidskål vejer ca. 450g)
38%
7 g
Coleslaw: Gulerod, groft revet (1 gulerod vejer ca. 100g)
5%
8 g
Coleslaw: Bladselleri, fintrevet (1 bladselleri vejer ca. 350 g)
5%
2 g
Coleslaw: Purløg, finthakket
1%
6 g
Coleslaw, dressing: Mayonnaise
4%
13 g
Coleslaw, dressing: Skyr
8%
5 g
Coleslaw, dressing: Æbleeddike
3%
1 g
Coleslaw, dressing: Citron-saft (der er ca. 40 g saft i en stor citron)
1%
4 g
Coleslaw, dressing: Rørsukker
3%
2 g
Coleslaw, dressing: Dijonsennep
1%
20 g
Sliders eller små burgerboller (1 bolle = 20 g)
13%
13 g
Syltede agurker
8%
Gram
Ingrediens
Bager%
300 g
Nakkefilet (tilberedt natten over)
100%
25 g
Rub
8%
50 g
Barbecuesauce
17%
113 g
Coleslaw: Spidskål (uden stok), fintsnittet (1 spidskål vejer ca. 450g)
38%
14 g
Coleslaw: Gulerod, groft revet (1 gulerod vejer ca. 100g)
5%
15 g
Coleslaw: Bladselleri, fintrevet (1 bladselleri vejer ca. 350 g)
5%
4 g
Coleslaw: Purløg, finthakket
1%
13 g
Coleslaw, dressing: Mayonnaise
4%
25 g
Coleslaw, dressing: Skyr
8%
9 g
Coleslaw, dressing: Æbleeddike
3%
3 g
Coleslaw, dressing: Citron-saft (der er ca. 40 g saft i en stor citron)
1%
9 g
Coleslaw, dressing: Rørsukker
3%
4 g
Coleslaw, dressing: Dijonsennep
1%
40 g
Sliders eller små burgerboller (1 bolle = 20 g)
13%
25 g
Syltede agurker
8%
Gram
Ingrediens
Bager%
600 g
Nakkefilet (tilberedt natten over)
100%
50 g
Rub
8%
100 g
Barbecuesauce
17%
225 g
Coleslaw: Spidskål (uden stok), fintsnittet (1 spidskål vejer ca. 450g)
38%
28 g
Coleslaw: Gulerod, groft revet (1 gulerod vejer ca. 100g)
5%
30 g
Coleslaw: Bladselleri, fintrevet (1 bladselleri vejer ca. 350 g)
5%
8 g
Coleslaw: Purløg, finthakket
1%
25 g
Coleslaw, dressing: Mayonnaise
4%
50 g
Coleslaw, dressing: Skyr
8%
18 g
Coleslaw, dressing: Æbleeddike
3%
5 g
Coleslaw, dressing: Citron-saft (der er ca. 40 g saft i en stor citron)
1%
17 g
Coleslaw, dressing: Rørsukker
3%
8 g
Coleslaw, dressing: Dijonsennep
1%
80 g
Sliders eller små burgerboller (1 bolle = 20 g)
13%
50 g
Syltede agurker
8%
Gram
Ingrediens
Bager%
1.500 g
Nakkefilet (tilberedt natten over)
100%
125 g
Rub
8%
250 g
Barbecuesauce
17%
563 g
Coleslaw: Spidskål (uden stok), fintsnittet (1 spidskål vejer ca. 450g)
38%
70 g
Coleslaw: Gulerod, groft revet (1 gulerod vejer ca. 100g)
5%
75 g
Coleslaw: Bladselleri, fintrevet (1 bladselleri vejer ca. 350 g)
5%
20 g
Coleslaw: Purløg, finthakket
1%
63 g
Coleslaw, dressing: Mayonnaise
4%
125 g
Coleslaw, dressing: Skyr
8%
45 g
Coleslaw, dressing: Æbleeddike
3%
13 g
Coleslaw, dressing: Citron-saft (der er ca. 40 g saft i en stor citron)
1%
43 g
Coleslaw, dressing: Rørsukker
3%
20 g
Coleslaw, dressing: Dijonsennep
1%
200 g
Sliders eller små burgerboller (1 bolle = 20 g)
13%
125 g
Syltede agurker
8%
Gram
Ingrediens
Bager%
3.000 g
Nakkefilet (tilberedt natten over)
100%
250 g
Rub
8%
500 g
Barbecuesauce
17%
1.125 g
Coleslaw: Spidskål (uden stok), fintsnittet (1 spidskål vejer ca. 450g)
38%
140 g
Coleslaw: Gulerod, groft revet (1 gulerod vejer ca. 100g)
5%
150 g
Coleslaw: Bladselleri, fintrevet (1 bladselleri vejer ca. 350 g)
5%
40 g
Coleslaw: Purløg, finthakket
1%
125 g
Coleslaw, dressing: Mayonnaise
4%
250 g
Coleslaw, dressing: Skyr
8%
90 g
Coleslaw, dressing: Æbleeddike
3%
25 g
Coleslaw, dressing: Citron-saft (der er ca. 40 g saft i en stor citron)
1%
85 g
Coleslaw, dressing: Rørsukker
3%
40 g
Coleslaw, dressing: Dijonsennep
1%
400 g
Sliders eller små burgerboller (1 bolle = 20 g)
13%
250 g
Syltede agurker
8%
Gram
Ingrediens
Bager%
7.500 g
Nakkefilet (tilberedt natten over)
100%
625 g
Rub
8%
1.250 g
Barbecuesauce
17%
2.813 g
Coleslaw: Spidskål (uden stok), fintsnittet (1 spidskål vejer ca. 450g)
38%
350 g
Coleslaw: Gulerod, groft revet (1 gulerod vejer ca. 100g)
5%
375 g
Coleslaw: Bladselleri, fintrevet (1 bladselleri vejer ca. 350 g)
5%
100 g
Coleslaw: Purløg, finthakket
1%
313 g
Coleslaw, dressing: Mayonnaise
4%
625 g
Coleslaw, dressing: Skyr
8%
225 g
Coleslaw, dressing: Æbleeddike
3%
63 g
Coleslaw, dressing: Citron-saft (der er ca. 40 g saft i en stor citron)
1%
213 g
Coleslaw, dressing: Rørsukker
3%
100 g
Coleslaw, dressing: Dijonsennep
1%
1.000 g
Sliders eller små burgerboller (1 bolle = 20 g)
13%
625 g
Syltede agurker
8%
Gram
Ingrediens
Bager%
15.000 g
Nakkefilet (tilberedt natten over)
100%
1.250 g
Rub
8%
2.500 g
Barbecuesauce
17%
5.625 g
Coleslaw: Spidskål (uden stok), fintsnittet (1 spidskål vejer ca. 450g)
38%
700 g
Coleslaw: Gulerod, groft revet (1 gulerod vejer ca. 100g)
5%
750 g
Coleslaw: Bladselleri, fintrevet (1 bladselleri vejer ca. 350 g)
5%
200 g
Coleslaw: Purløg, finthakket
1%
625 g
Coleslaw, dressing: Mayonnaise
4%
1.250 g
Coleslaw, dressing: Skyr
8%
450 g
Coleslaw, dressing: Æbleeddike
3%
125 g
Coleslaw, dressing: Citron-saft (der er ca. 40 g saft i en stor citron)
1%
425 g
Coleslaw, dressing: Rørsukker
3%
200 g
Coleslaw, dressing: Dijonsennep
1%
2.000 g
Sliders eller små burgerboller (1 bolle = 20 g)
13%
1.250 g
Syltede agurker
8%
Gram
Ingrediens
Bager%
75.000 g
Nakkefilet (tilberedt natten over)
100%
6.250 g
Rub
8%
12.500 g
Barbecuesauce
17%
28.125 g
Coleslaw: Spidskål (uden stok), fintsnittet (1 spidskål vejer ca. 450g)
38%
3.500 g
Coleslaw: Gulerod, groft revet (1 gulerod vejer ca. 100g)
5%
3.750 g
Coleslaw: Bladselleri, fintrevet (1 bladselleri vejer ca. 350 g)
5%
1.000 g
Coleslaw: Purløg, finthakket
1%
3.125 g
Coleslaw, dressing: Mayonnaise
4%
6.250 g
Coleslaw, dressing: Skyr
8%
2.250 g
Coleslaw, dressing: Æbleeddike
3%
625 g
Coleslaw, dressing: Citron-saft (der er ca. 40 g saft i en stor citron)
Pisk dressingen sammen og smag den til med salt og peber.
Bland det hele godt (masser gerne dressingen ind i grøntsagerne).
Lad det evt. trække op til 1 døgns tid på køl, hvis kålen skal mørnes lidt.
Færdiggør kødet
Hæld saften fra kødet i en gryde og kog ind.
Evt.: Dæk kødet med BBQ-saucen og steg ved høj varme til saucen karamelliserer og kødet branker let (4-6 min.).
Riv kødet i strimler med to gafler og bland med BBQ-sauce og indkogt kødsaft. Smag til.
Rist bollerne.
Fordel halvdelen af coleslawen på de overskårene boller (læg evt. lidt grøn salat nederst) og fordel kødet ovenpå.
Server med resten af coleslawen, og evt. syltede agurker.
NÆRINGSINDHOLD
PR. 100 G
PR. PORTION
Energi
645 Kj
2.086 Kj
Fedt
7,8 g
25,2 g
Mættede fedtsyrer
2,6 g
8,4 g
Kulhydrat
10,9 g
35,2 g
Sukker
5,3 g
17,3 g
Protein
9,7 g
31,3 g
Salt
1,2 g
3,9 g
BedreSikkerMad drives af Karsten Tanggaard, der har mere end 10 års erfaring med lavtemperatur-tilberedninger og har skrevet 3 bestseller-kogebøger om sous vide.Karsten hjælper professionelle køkkener med at bruge lavtemperatur-tilberedninger i praksis, som et redskab til at servere bedre, billigere og mere sikker mad. Læs her om BedreSikkerMad og Karsten.
(C) Copyright BedreSikkerMad og Karsten Tanggaard, 2021-2025.