Andebryst 60° *
Rosa kød der er mørt og saftigt. Middelkraftig andesmag. Sværen er brun, men blød (selvom den er brunet først).
Dette er GRUNDTILBEREDNINGEN (uden bruning). Resultatet bliver lidt mindre rødt efter bruning. Man kan vælge at brune kødet først 4 min på skindsiden ved høj varme (gerne i andefedt), det er gjort her. Det vil give farve og stegesmag, selvom skindet vil blive blødt igen når man efterfølgende tilbereder det. Bruning før tilberedning giver ca. 3-4% ekstra svind.
BedreSikkerMad drives af Karsten Tanggaard, der har mere end 10 års erfaring med lavtemperatur-tilberedninger og har skrevet 3 bestseller-kogebøger om sous vide.
Karsten hjælper professionelle køkkener med at bruge lavtemperatur-tilberedninger i praksis, som et redskab til at servere bedre, billigere og mere sikker mad. Læs her om BedreSikkerMad og Karsten.
(C) Copyright BedreSikkerMad og Karsten Tanggaard, 2021-2024.