Asparges, hvide 80°*

Asparges, hvide 80° *




Møre og lette at tygge, med et tydeligt bid. Meget stor og sød smag af asparges og ærter.

Dette er GRUNDTILBEREDNINGEN (ingen bruning). Normalt brunes asparges ikke, men de kan evt. grilles kortvarigt (1-2 min) for at give farve og branket smag.

Der er 2-3% svind ved tilberedningen.

Dette indhold er for medlemmer af BedreSikkerMad. Du kan se hvordan du får adgang her Lavtemperatur-tilberedning: Adgang til opskrifterne på bedresikkermad.dk. Eller hvis du er medlem, kan du logge ind her: login.




BedreSikkerMad drives af Karsten Tanggaard, der har mere end 10 års erfaring med lavtemperatur-tilberedninger og har skrevet 3 bestseller-kogebøger om sous vide.

Karsten hjælper professionelle køkkener med at bruge lavtemperatur-tilberedninger i praksis, som et redskab til at servere bedre, billigere og mere sikker mad. Læs her om BedreSikkerMad og Karsten.
(C) Copyright BedreSikkerMad og Karsten Tanggaard, 2021-2024.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *