Brune flæskesvær 210°*

Brune flæskesvær 210° *




Bruning af flæskesvær, der allerede har fået en lavtemperaturtilberedning for at mørne sværen.

Bruning efter flæskesværene først er tilberedt efter opskriften "Flæskesvær 85°". Efter bruning skal sværene spises straks, eller afkøles på en rist før de kan opbevares i en lufttæt beholder. Sværene kan evt. lunes i en varm ovn 5 min før servering.

Samlet ovntid for denne opskrift
00:20 for et (ikke relevant) cm tykt stykke (opvarmningstid på (ikke relevant) + holdetid på (ikke relevant))

∆T =  0

Opskrift
  1. Salt sværene grundigt (saltet holdes bedst på plads hvis man salter mens de er varme fra grundtilberedningen).
  2. Læg sværene på hulplader.
  3. Start ovnen med denne opskrift.
  4. Sæt pladerne ind når ovnen er klar.
Rational-programmets trin
  1. FORVARMNING: VARMLUFT: 0%, 220°, blæser4.
  2. PÅFYLDNING.
  3. VARMLUFT: 0%, 210°, 00:20, blæser4.
Program-fil til Rational iCombi Pro Program-fil til Rational iCombi Classic Program-fil til Rational SelfCookingCenter
Bruning EFTER denne opskrift er udført
Læg sværene lige på pladerne hvis et lige resultat ønskes. Giv evt. ekstra tid, hvis mange plader i ovnen.
Anvendt holdetid
(ikke relevant)
Beregnet max. holdbarhed
(ikke relevant)
Fra SiTTi sitti.foedevarestyrelsen.dk/varmebehandling, hentet (ikke relevant)




BedreSikkerMad drives af Karsten Tanggaard, der har mere end 10 års erfaring med lavtemperatur-tilberedninger og har skrevet 3 bestseller-kogebøger om sous vide.

Karsten hjælper professionelle køkkener med at bruge lavtemperatur-tilberedninger i praksis, som et redskab til at servere bedre, billigere og mere sikker mad. Læs her om BedreSikkerMad og Karsten.
(C) Copyright BedreSikkerMad og Karsten Tanggaard, 2021-2024.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *