Brune portion tyk 270°*

Brune portion tyk 270° *




Bruning af portionsstykker (på 4-5 cms tykkelse) som f.eks. kyllinge- eller andelår, der allerede har fået en lavtemperaturtilberedning. Hvis muligt: vend stykkets serveringsside nedad på pladen (her bliver det brunet mest).

Bruning efter at stykket er tilberedt først!

Samlet ovntid for denne opskrift
Ovntiden er den der er angivet i titlen og er uafhængig af stykkernes tykkelse. Hvis ovnen er helt fyldt, kan man lægge 20-30% tid til for at avnen kan nå at varme ordentligt op når maden er kommet ind.

∆T =  0

Opskrift
  1. Salt evt. lidt ekstra.
  2. Start ovnen med denne opskrift (indstikstermometer skal ikke bruges).
  3. Sæt maden ind når ovnen er klar.
Rational-programmets trin
  1. FORVARMNING: VARMLUFT: 0%, 280°, blæser4.
  2. PÅFYLDNING.
  3. VARMLUFT: 0%, 270°, 00:08, blæser4.
Program-fil til Rational iCombi Pro Program-fil til Rational iCombi Classic Program-fil til Rational SelfCookingCenter
Bruning EFTER denne opskrift er udført
(ikke relevant)
Anvendt holdetid
(ikke relevant)
Beregnet max. holdbarhed
Resultatet er ikke sikkert ifgl. FVST/SiTTi.
Fra SiTTi sitti.foedevarestyrelsen.dk/varmebehandling, hentet (ikke relevant)




BedreSikkerMad drives af Karsten Tanggaard, der har mere end 10 års erfaring med lavtemperatur-tilberedninger og har skrevet 3 bestseller-kogebøger om sous vide.

Karsten hjælper professionelle køkkener med at bruge lavtemperatur-tilberedninger i praksis, som et redskab til at servere bedre, billigere og mere sikker mad. Læs her om BedreSikkerMad og Karsten.
(C) Copyright BedreSikkerMad og Karsten Tanggaard, 2021-2024.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *