Brune portion tyk 270° *
Bruning af portionsstykker (på 4-5 cms tykkelse) som f.eks. kyllinge- eller andelår, der allerede har fået en lavtemperaturtilberedning. Hvis muligt: vend stykkets serveringsside nedad på pladen (her bliver det brunet mest).
Bruning efter at stykket er tilberedt først!
∆T = 0
- Salt evt. lidt ekstra.
- Start ovnen med denne opskrift (indstikstermometer skal ikke bruges).
- Sæt maden ind når ovnen er klar.
- FORVARMNING: VARMLUFT: 0%, 280°, blæser4.
- PÅFYLDNING.
- VARMLUFT: 0%, 270°, 00:08, blæser4.
BedreSikkerMad drives af Karsten Tanggaard, der har mere end 10 års erfaring med lavtemperatur-tilberedninger og har skrevet 3 bestseller-kogebøger om sous vide.
Karsten hjælper professionelle køkkener med at bruge lavtemperatur-tilberedninger i praksis, som et redskab til at servere bedre, billigere og mere sikker mad. Læs her om BedreSikkerMad og Karsten.
(C) Copyright BedreSikkerMad og Karsten Tanggaard, 2021-2024.