Brune steg stor 220° *
Bruning af stor steg, der allerede har fået en lavtemperaturtilberedning. Kødet lunes, men påvirkes ikke ret meget ellers, hvis kødet er helt afkølet før det brunes. Hvis muligt: vend stykkets serveringsside nedad på pladen (her bliver det brunet mest).
∆T = 0
- Det er vigtigt, at stegen er kold, så kødet ikke bliver overtilberedt ved den kraftige bruning.
- Salt evt. lidt ekstra.
- Start ovnen med denne opskrift (indstikstermometer skal ikke bruges).
- Sæt kødet ind når ovnen er klar.
- FORVARMNING: VARMLUFT: 0%, 230°, blæser4.
- PÅFYLDNING.
- VARMLUFT: 0%, 220°, 00:30, blæser4.
BedreSikkerMad drives af Karsten Tanggaard, der har mere end 10 års erfaring med lavtemperatur-tilberedninger og har skrevet 3 bestseller-kogebøger om sous vide.
Karsten hjælper professionelle køkkener med at bruge lavtemperatur-tilberedninger i praksis, som et redskab til at servere bedre, billigere og mere sikker mad. Læs her om BedreSikkerMad og Karsten.
(C) Copyright BedreSikkerMad og Karsten Tanggaard, 2021-2024.