Bruning flæskesteg 230°*

Bruning flæskesteg 230° *




Bruning af flæskesteg, der allerede har fået en lavtemperaturtilberedning. Kødet lunes, men påvirkes ikke så meget ellers, hvis kødet er helt afkølet før det brunes.

Samlet ovntid for denne opskrift
Ovntiden er den der er angivet i titlen og er uafhængig af stykkernes tykkelse. Hvis ovnen er helt fyldt, kan man lægge 20-30% tid til for at avnen kan nå at varme ordentligt op når maden er kommet ind.

∆T =  0

Opskrift
  1. Det er vigtigt, at stegen er kold, så kødet ikke bliver overtilberedt ved den kraftige bruning.
  2. Salt evt. lidt ekstra.
  3. Start ovnen med denne opskrift (indstikstermometer skal ikke bruges).
  4. Tilføj 2-10 minutter ekstra hvis sværen ikke bliver helt sprød (f.eks. ved fyldt ovn).
  5. Sæt kødet ind når ovnen er klar.
Rational-programmets trin
  1. FORVARMNING: VARMLUFT: 0%, 240°, blæser4.
  2. PÅFYLDNING.
  3. VARMLUFT: 0%, 230°, 00:25, blæser4.
Program-fil til Rational iCombi Pro Program-fil til Rational iCombi Classic Program-fil til Rational SelfCookingCenter
Bruning EFTER denne opskrift er udført
(ikke relevant)
Anvendt holdetid
(ikke relevant)
Beregnet max. holdbarhed
(ikke relevant)
Fra SiTTi sitti.foedevarestyrelsen.dk/varmebehandling, hentet (ikke relevant)




BedreSikkerMad drives af Karsten Tanggaard, der har mere end 10 års erfaring med lavtemperatur-tilberedninger og har skrevet 3 bestseller-kogebøger om sous vide.

Karsten hjælper professionelle køkkener med at bruge lavtemperatur-tilberedninger i praksis, som et redskab til at servere bedre, billigere og mere sikker mad. Læs her om BedreSikkerMad og Karsten.
(C) Copyright BedreSikkerMad og Karsten Tanggaard, 2021-2024.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *