Edderkop 58°*

Edderkop 58° *




Mørt og meget saftigt kød med et rosa skær. Kraftig grisesmag. Let knasende tyggemodstand.

Edderkop (araignée) er en meget tynd og flad muskel med god fedtmarmorering. Kødet er ret mørt. Den skal brunes meget kortvarig for ikke at blive gennemstegt.

Resultatet bliver lidt mindre rødt efter bruning.

Dette indhold er for medlemmer af BedreSikkerMad. Du kan se hvordan du får adgang her Lavtemperatur-tilberedning: Adgang til opskrifterne på bedresikkermad.dk. Eller hvis du er medlem, kan du logge ind her: login.




BedreSikkerMad drives af Karsten Tanggaard, der har mere end 10 års erfaring med lavtemperatur-tilberedninger og har skrevet 3 bestseller-kogebøger om sous vide.

Karsten hjælper professionelle køkkener med at bruge lavtemperatur-tilberedninger i praksis, som et redskab til at servere bedre, billigere og mere sikker mad. Læs her om BedreSikkerMad og Karsten.
(C) Copyright BedreSikkerMad og Karsten Tanggaard, 2021-2024.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *