Et lækkert og flot resultat på tallerkenen

Bedre Sikker Mad tilbereder ved lavere temperatur end sædvanligt, og det giver et meget mere saftigt og velsmagende resultat. Kødet bliver smukt, ensartet farvet, fisken bliver saftig i glinsende flager – og frugt og grønt får en intens farve, dyb smag og et perfekt bid.

Roastbeef 220°/54°
Svind: 35%
Roastbeef 56°
Svind: 19%
And 77°
Svind: 49%
And 62°
Svind: 34%
Broccoli 85°
Perfekt bid og farve
Kyllingebryst 75°
Svind: 23%
Kyllingebryst 58°
Svind: 14%
Torsk 75°
Svind: 32%
Torsk 53°
Svind: 14%
Pære 85°
Bid uden misfarvning

BedreSikkerMad drives af Karsten Tanggaard, der har mere end 10 års erfaring med lavtemperatur-tilberedninger og har skrevet 3 bestseller-kogebøger om sous vide. Karsten hjælper professionelle køkkener med at bruge lavtemperatur-tilberedninger i praksis, som et redskab til at servere bedre, billigere og mere sikker mad. Læs her om BedreSikkerMad og Karsten. (C) Copyright BedreSikkerMad og Karsten Tanggaard, 2021-2024.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *