Bedre Sikker Mad tilbereder ved lavere temperatur end sædvanligt, og det giver et meget mere saftigt og velsmagende resultat. Kødet bliver smukt, ensartet farvet, fisken bliver saftig i glinsende flager – og frugt og grønt får en intens farve, dyb smag og et perfekt bid.
Roastbeef 220°/54° Svind: 35% |
Roastbeef 56° Svind: 19% |
And 77° Svind: 49% |
And 62° Svind: 34% |
Broccoli 85° Perfekt bid og farve |
Kyllingebryst 75° Svind: 23% |
Kyllingebryst 58° Svind: 14% |
Torsk 75° Svind: 32% |
Torsk 53° Svind: 14% |
Pære 85° Bid uden misfarvning |
BedreSikkerMad drives af Karsten Tanggaard, der har mere end 10 års erfaring med lavtemperatur-tilberedninger og har skrevet 3 bestseller-kogebøger om sous vide. Karsten hjælper professionelle køkkener med at bruge lavtemperatur-tilberedninger i praksis, som et redskab til at servere bedre, billigere og mere sikker mad. Læs her om BedreSikkerMad og Karsten. (C) Copyright BedreSikkerMad og Karsten Tanggaard, 2021-2024.