Flatiron 60°*

Flatiron 60° *




Rosa-rødt og meget mørt og færdigt. Saftigt med stærk smag af okse. Kan tåle at blive tilberedt mere rødt, gå i så fald ned til 56°.

Dette er GRUNDTILBEREDNINGEN (uden bruning). Resultatet bliver lidt mindre rødt efter bruning. Safttab: 27%. Man kan evt. brune før tilberedning på pande/kipsteger. Bruning giver ca. 10-15% ekstra safttab uanset om man bruner før eller efter tilberedning.

Hvis det ikke allerede er gjort: Flæk stykket, så den meget seje, flade sene i midten kan fjernes.

Dette indhold er for medlemmer af BedreSikkerMad. Du kan se hvordan du får adgang her Lavtemperatur-tilberedning: Adgang til opskrifterne på bedresikkermad.dk. Eller hvis du er medlem, kan du logge ind her: login.




BedreSikkerMad drives af Karsten Tanggaard, der har mere end 10 års erfaring med lavtemperatur-tilberedninger og har skrevet 3 bestseller-kogebøger om sous vide.

Karsten hjælper professionelle køkkener med at bruge lavtemperatur-tilberedninger i praksis, som et redskab til at servere bedre, billigere og mere sikker mad. Læs her om BedreSikkerMad og Karsten.
(C) Copyright BedreSikkerMad og Karsten Tanggaard, 2021-2024.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *