Man kan få adgang til den komplette udgave af alle de mere end 170 tilberedninger på BedreSikkerMad.dk, når køkkenet har investeret et Introduktionskursus, Opfølgningskursus eller konsulenthjælp.
Alle andre kan kun se første del af hver tilberedning. Se mere om, hvad en tilberedning indeholder her.
Gratis tilberedninger
Du kan se nogle eksempler på en fuld tilberedning her:
- And, hel
- Andebryst
- Andelår (confiteret)
- Broccoli
- Brune flæskesteg
- Flæskesvær
- Gulerødder
- Havregrød
- Kamsteg
- Kødboller
- Kyllingebryst
- Kyllingerulle (lår)
- Oksecuvette, natten over
- Risengrød
- Tomatsauce, italiensk (natten over)
- Torsk, portion
BedreSikkerMad drives af Karsten Tanggaard, der har mere end 10 års erfaring med lavtemperatur-tilberedninger og har skrevet 3 bestseller-kogebøger om sous vide. Karsten hjælper professionelle køkkener med at bruge lavtemperatur-tilberedninger i praksis, som et redskab til at servere bedre, billigere og mere sikker mad. Læs her om BedreSikkerMad og Karsten. (C) Copyright BedreSikkerMad og Karsten Tanggaard, 2021-2024.