Hellefisk, portion 53°
Meget saftigt og glat kød, der falder i faste flager ved let tryk. En smule sej tyggemodstand. Mild fiskesmag.
OBS! Fisk skal være frossen til -18° i mindst 24 timer for at være sikre for parasitter ved denne lave temperatur. Frosne stykker kan evt. optøs i en . salt/sukkerlage natten over. Resultatet bliver bedre end hvis de er tøet op før tilberedning, og saltningen bliver jævn og ensartet. Kan spises koldt.
BedreSikkerMad drives af Karsten Tanggaard, der har mere end 10 års erfaring med lavtemperatur-tilberedninger og har skrevet 3 bestseller-kogebøger om sous vide.
Karsten hjælper professionelle køkkener med at bruge lavtemperatur-tilberedninger i praksis, som et redskab til at servere bedre, billigere og mere sikker mad. Læs her om BedreSikkerMad og Karsten.
(C) Copyright BedreSikkerMad og Karsten Tanggaard, 2021-2024.