Iberico Presa 58°*

Iberico Presa 58° *




Rødt/rosa kød, meget saftigt. Mørt med nogen tyggemodstand. God smag af gris.

Iberico presa er et tykt, torpedoformet stykke fra nakkefilet/bov. Det har en god, men ikke voldsom fedtmarmorering og kan tilberedes som en lille steg.

Resultatet bliver lidt mindre rødt efter bruning. TIP: Del stykket i 3 lige store stykker, og skær dem i ½-1 cm stykker på den anden led (på tværs af fibrene). Skær evt. på skrå, så skiverne bliver højere.

Dette indhold er for medlemmer af BedreSikkerMad. Du kan se hvordan du får adgang her Lavtemperatur-tilberedning: Adgang til opskrifterne på bedresikkermad.dk. Eller hvis du er medlem, kan du logge ind her: login.




BedreSikkerMad drives af Karsten Tanggaard, der har mere end 10 års erfaring med lavtemperatur-tilberedninger og har skrevet 3 bestseller-kogebøger om sous vide.

Karsten hjælper professionelle køkkener med at bruge lavtemperatur-tilberedninger i praksis, som et redskab til at servere bedre, billigere og mere sikker mad. Læs her om BedreSikkerMad og Karsten.
(C) Copyright BedreSikkerMad og Karsten Tanggaard, 2021-2024.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *