Iberico Secreto 58°*

Iberico Secreto 58° *




Meget mørt og saftigt kød, som en knasende og saftig kotelet af gris. Fyldig og rund kødsmag. Meget fedt, hvor meget dog smeltes af ved kraftig bruning.

Secreto er en flad udskæring, der gemmer sig i fedtet mellem ribbensstegens kød og svær. Den er ret mør og særdeles saftig – den bør brunes hårdt til sidst for at smelte noget af fedtet yderst og for at give den fede konsistens noget sprødhed. Mætter meget.

Resultatet bliver lidt mindre rødt efter bruning.

Dette indhold er for medlemmer af BedreSikkerMad. Du kan se hvordan du får adgang her Lavtemperatur-tilberedning: Adgang til opskrifterne på bedresikkermad.dk. Eller hvis du er medlem, kan du logge ind her: login.




BedreSikkerMad drives af Karsten Tanggaard, der har mere end 10 års erfaring med lavtemperatur-tilberedninger og har skrevet 3 bestseller-kogebøger om sous vide.

Karsten hjælper professionelle køkkener med at bruge lavtemperatur-tilberedninger i praksis, som et redskab til at servere bedre, billigere og mere sikker mad. Læs her om BedreSikkerMad og Karsten.
(C) Copyright BedreSikkerMad og Karsten Tanggaard, 2021-2024.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *