Iberico Secreto 64°
Lyst rosa, mørt og saftigt kød, som en knasende og saftig kotelet af gris. Kraftig og veludviklet smag. Meget fedt der er noget tilberedt, og en del af resten smeltes af ved kraftig bruning. Efter bruning lidt trevlet tyggerest.
Secreto er en flad udskæring, der gemmer sig i fedtet mellem ribbensstegens kød og svær. Den er ret mør og særdeles saftig – den bør brunes hårdt til sidst for at smelte noget af fedtet yderst og for at give den fede konsistens noget sprødhed. Mætter meget.
Resultatet bliver lidt mindre rødt efter bruning.
BedreSikkerMad drives af Karsten Tanggaard, der har mere end 10 års erfaring med lavtemperatur-tilberedninger og har skrevet 3 bestseller-kogebøger om sous vide.
Karsten hjælper professionelle køkkener med at bruge lavtemperatur-tilberedninger i praksis, som et redskab til at servere bedre, billigere og mere sikker mad. Læs her om BedreSikkerMad og Karsten.
(C) Copyright BedreSikkerMad og Karsten Tanggaard, 2021-2024.