Lavtemperatur-tilberedning: Installations-dag

Installationsdagen bruges ofte i forlængelse af Introduktionskurset og/eller Opfølgningskurset. Hvor disse to kurser arbejder med køkkenets muligheder for selv at udvikle og tilpasse opskrifter og arbejdsgange til lavtemperaturtilberedninger – så sørger jeg for det hele på Installations-dagen: Jeg tager mig af at tilpasse, installere (og evt. forklare brugen af) opskrifter og optimerede arbejdsgange. På dagen vil jeg selvfølgelig også gerne svare på evt. spørgsmål og foreslå løsninger.

Indhold

  • Installation af alle de opskrifter fra bedresikkermad.dk som køkkenet ønsker
  • Evt. tilpasning af opskrifter
  • Dokumentation for sikkerhed
  • Koble ovnen til nettet (hvis muligt og ønsket) og oprette brugere
  • Andre tips og tricks til ovnen
  • Optimering af køkkenets samlede arbejdsgang og forslag til forbedringer

Deltagere

  • Ingen er nødvendige. Jeg skal blot have adgang til ovnen. Men man er velkommen til at følge arbejdet!

Udbytte

  • Køkkenet har fået
    • Alle de ønskede opskrifter installeret
    • Tilpasset opskrifter efter ønske (så mange som kan nås på dagen)
    • Kort manual der dækker hvordan man
      • henter nye opskrifter fra bedresikkermad.dk
      • lægger dem ind i ovnen
      • tilpasser opskrifter
    • Optimerede arbejdsgange
      • Skriftlig opsummering (efterfølgende) af evt. forslag til forbedringer
    • Adgang til medlemsområdet på bedresikkermad.dk med bl.a. nye opskrifter
    • Koblet ovnen til nettet
  • Køkkenet forstår
    • hvordan nye opskrifter kan bruges
    • hvordan opskrifter kan tilpasses for at passe til køkkenets praktiske forhold
  • Køkken kan 
    • nye anvende opskrifterne fra bedresikkermad.dk i ovnen
    • overføre nye opskrifter fra bedresikkermad.dk til ovnen
    • forbedre arbejdsgange for at udnytte lavere temperaturer

Tid og sted

  • Installationsdagen holdes i køkkenet hos jer
  • Installationsdagen varer op til 8 timer
  • Afsluttende holdes et kort møde med opsummering af de udførte opgaver, og hvad der kommer af dokumentation

Pris

Assistancen koster 8.000 plus moms og dækker

  • Indledende telefonmøde om køkkenets status, målgruppe og ønsker til installationsdagen
  • Forberedelse  og afholdelse af installationsdag
  • Kørsel i Københavnsområdet
  • Efterfølgende forslag til optimerede arbejdsgange
  • Adgang til medlemsområdet på bedresikkermad.dk med bl.a. opskrifter

Herudover koster følgende ekstra

  • Kørsel (kørselsomkostninger og tidsforbrug) til kurser udenfor Københavnsområdet (beregnes som 7 kr pr km kørt)
  • Evt. bro/færge
  • Evt. ophold (for kurser i Jylland)

Se mere om Karsten her.


BedreSikkerMad drives af Karsten Tanggaard, der har mere end 10 års erfaring med lavtemperatur-tilberedninger og har skrevet 3 bestseller-kogebøger om sous vide. Karsten hjælper professionelle køkkener med at bruge lavtemperatur-tilberedninger i praksis, som et redskab til at servere bedre, billigere og mere sikker mad. Læs her om BedreSikkerMad og Karsten. (C) Copyright BedreSikkerMad og Karsten Tanggaard, 2021-2024.