| Hindbæris | Gelato | 1.202 g | Musso mini (max 1.200 g) | 1 portion | Sukker: 20,4% (ideelt 16-18% ) | Fedt: 3,7% (ideelt 8-11% ) | MSNF: 7,7% (ideelt 9-10% ) | Tørstof totalt: 36,0% (ideelt >30% ) | Ismageriet grundopskrift 1 side 14 + hindbærmos side 29 | Server gerne med hindbærsorbet. | GRUNDOPSKRIFT- 102 g Sukker
- 1 g Salt
- 2 g Cremodan 500 Coldline
- 510 g Mælk, sød 3,25%
- 51 g Fløde 38%
- 51 g Skummetmælkspulver
- 15 g Glukosesirup (84%)
- 31 g Æggeblomme (1 blomme = ca. 20 g)
| TILSAT SMAG- 390 g Hindbær, frosne
- 76 g Sukker
- 23 g Citronsaft (30 g i 1 citron)
| - TILSAT SMAG: Hindbær og sukker blandes og trækker natten over.
- Hindbær, sukker og citronsaft varmes op i en tefalgryde på trin M7 og koges netop ud (under omrøring). Blend.
- Sigt kernerne fra og køl af.
- GRUNDISEN: Afvej sukker, salt og cremodan isstabilisator og bland det godt sammen i en skål.
- Kom mælk, fløde, skummetmælkspulver og glukose i en ny gryde. Varm op til 35° på trin M7.
- Pisk sukker, salt og Cremodan i.
- Pisk æggeblommerne i.
- Varm op til 84° på trin M8 under konstant omrøring.
- Kom TILSAT SMAG i til sidst og blend.
| | | Køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før isen køres på ismaskine. | Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering. |
| Hindbæris | Gelato | 2.404 g | Musso mini (max 1.200 g) | 2 portioner | Sukker: 20,4% (ideelt 16-18% ) | Fedt: 3,7% (ideelt 8-11% ) | MSNF: 7,7% (ideelt 9-10% ) | Tørstof totalt: 36,0% (ideelt >30% ) | Ismageriet grundopskrift 1 side 14 + hindbærmos side 29 | Server gerne med hindbærsorbet. | GRUNDOPSKRIFT- 204 g Sukker
- 2 g Salt
- 4 g Cremodan 500 Coldline
- 1019 g Mælk, sød 3,25%
- 102 g Fløde 38%
- 102 g Skummetmælkspulver
- 31 g Salt
- 61 g Æggeblomme (1 blomme = ca. 20 g)
| TILSAT SMAG- 781 g Hindbær, frosne
- 153 g Sukker
- 46 g Citronsaft (30 g i 1 citron)
| - TILSAT SMAG: Hindbær og sukker blandes og trækker natten over.
- Hindbær, sukker og citronsaft varmes op i en tefalgryde på trin M7 og koges netop ud (under omrøring). Blend.
- Sigt kernerne fra og køl af.
- GRUNDISEN: Afvej sukker, salt og cremodan isstabilisator og bland det godt sammen i en skål.
- Kom mælk, fløde, skummetmælkspulver og glukose i en ny gryde. Varm op til 35° på trin M7.
- Pisk sukker, salt og Cremodan i.
- Pisk æggeblommerne i.
- Varm op til 84° på trin M8 under konstant omrøring.
- Kom TILSAT SMAG i til sidst og blend.
| | | Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering. | Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering. |
| Hindbæris | Gelato | 697 g | Creami Deluxe (max 700 g) | 1 portion | Sukker: 20,4% (ideelt 16-18% ) | Fedt: 3,7% (ideelt 8-11% ) | MSNF: 7,7% (ideelt 9-10% ) | Tørstof totalt: 36,0% (ideelt >30% ) | Ismageriet grundopskrift 1 side 14 + hindbærmos side 29 | Server gerne med hindbærsorbet. | GRUNDOPSKRIFT- 59 g Sukker
- 1 g Salt
- 1 g Cremodan 500 Coldline
- 296 g Mælk, sød 3,25%
- 30 g Fløde 38%
- 30 g Skummetmælkspulver
- 9 g Salt
- 18 g Æggeblomme (1 blomme = ca. 20 g)
| TILSAT SMAG- 226 g Hindbær, frosne
- 44 g Sukker
- 13 g Citronsaft (30 g i 1 citron)
| - TILSAT SMAG: Hindbær og sukker blandes og trækker natten over.
- Hindbær, sukker og citronsaft varmes op i en tefalgryde på trin M7 og koges netop ud (under omrøring). Blend.
- Sigt kernerne fra og køl af.
- GRUNDISEN: Afvej sukker, salt og cremodan isstabilisator og bland det godt sammen i en skål.
- Kom mælk, fløde, skummetmælkspulver og glukose i en ny gryde. Varm op til 35° på trin M7.
- Pisk sukker, salt og Cremodan i.
- Pisk æggeblommerne i.
- Varm op til 84° på trin M8 under konstant omrøring.
- Kom TILSAT SMAG i til sidst og blend.
| | | Kom i bæger og køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før bægeret sættes i fryseren. | Isen fryses i mindst 24 timer, og tages ud 5 min før den køres på Creami. |
| Hindbæris | Gelato | 1.394 g | Creami Deluxe (max 700 g) | 2 portioner | Sukker: 20,4% (ideelt 16-18% ) | Fedt: 3,7% (ideelt 8-11% ) | MSNF: 7,7% (ideelt 9-10% ) | Tørstof totalt: 36,0% (ideelt >30% ) | Ismageriet grundopskrift 1 side 14 + hindbærmos side 29 | Server gerne med hindbærsorbet. | GRUNDOPSKRIFT- 118 g Sukker
- 1 g Salt
- 2 g Cremodan 500 Coldline
- 591 g Mælk, sød 3,25%
- 59 g Fløde 38%
- 59 g Skummetmælkspulver
- 18 g Salt
- 35 g Æggeblomme (1 blomme = ca. 20 g)
| TILSAT SMAG- 453 g Hindbær, frosne
- 89 g Sukker
- 27 g Citronsaft (30 g i 1 citron)
| - TILSAT SMAG: Hindbær og sukker blandes og trækker natten over.
- Hindbær, sukker og citronsaft varmes op i en tefalgryde på trin M7 og koges netop ud (under omrøring). Blend.
- Sigt kernerne fra og køl af.
- GRUNDISEN: Afvej sukker, salt og cremodan isstabilisator og bland det godt sammen i en skål.
- Kom mælk, fløde, skummetmælkspulver og glukose i en ny gryde. Varm op til 35° på trin M7.
- Pisk sukker, salt og Cremodan i.
- Pisk æggeblommerne i.
- Varm op til 84° på trin M8 under konstant omrøring.
- Kom TILSAT SMAG i til sidst og blend.
| | | Kom i bægre og køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før bægrene sættes i fryseren. | Isen fryses i mindst 24 timer, og tages ud 5 min før den køres på Creami. |
| Hindbæris | Gelato | 2.091 g | Creami Deluxe (max 700 g) | 3 portioner | Sukker: 20,4% (ideelt 16-18% ) | Fedt: 3,7% (ideelt 8-11% ) | MSNF: 7,7% (ideelt 9-10% ) | Tørstof totalt: 36,0% (ideelt >30% ) | Ismageriet grundopskrift 1 side 14 + hindbærmos side 29 | Server gerne med hindbærsorbet. | GRUNDOPSKRIFT- 177 g Sukker
- 2 g Salt
- 4 g Cremodan 500 Coldline
- 887 g Mælk, sød 3,25%
- 89 g Fløde 38%
- 89 g Skummetmælkspulver
- 27 g Salt
- 53 g Æggeblomme (1 blomme = ca. 20 g)
| TILSAT SMAG- 679 g Hindbær, frosne
- 133 g Sukker
- 40 g Citronsaft (30 g i 1 citron)
| - TILSAT SMAG: Hindbær og sukker blandes og trækker natten over.
- Hindbær, sukker og citronsaft varmes op i en tefalgryde på trin M7 og koges netop ud (under omrøring). Blend.
- Sigt kernerne fra og køl af.
- GRUNDISEN: Afvej sukker, salt og cremodan isstabilisator og bland det godt sammen i en skål.
- Kom mælk, fløde, skummetmælkspulver og glukose i en ny gryde. Varm op til 35° på trin M7.
- Pisk sukker, salt og Cremodan i.
- Pisk æggeblommerne i.
- Varm op til 84° på trin M8 under konstant omrøring.
- Kom TILSAT SMAG i til sidst og blend.
| | | Kom i bægre og køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før bægrene sættes i fryseren. | Isen fryses i mindst 24 timer, og tages ud 5 min før den køres på Creami. |
| Hindbærsorbet | Sorbet | 1.196 g | Musso mini (max 1.200 g) | 1 portion | Sukker: 26,6% (ideelt 16-18% ) | Fedt: 0,0% (ideelt 8-11% ) | MSNF: 0,0% (ideelt 9-10% ) | Tørstof totalt: 16,4% (ideelt >30% ) | ismageriet | | GRUNDOPSKRIFT- 470 g Hindbær, frosne
- 118 g Sukker
- 423 g Sukkerlage
- 282 g Vand
- 35 g Citronsaft
| TILSAT SMAG | - Kog hindbær og sukker op til det netop bobler (fødevaresikkerhed) og blend massen.
- Kog hindbær og sukker op til det netop bobler (fødevaresikkerhed) og blend massen.
- Sigt massen over i et målebæger og lad det køle af til stuetemperatur.
- Sigt massen over i et målebæger og lad det køle af til stuetemperatur.
| | | Køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før isen køres på ismaskine. | Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering. |
| Hindbærsorbet | Sorbet | 2.392 g | Musso mini (max 1.200 g) | 2 portioner | Sukker: 26,6% (ideelt 16-18% ) | Fedt: 0,0% (ideelt 8-11% ) | MSNF: 0,0% (ideelt 9-10% ) | Tørstof totalt: 16,4% (ideelt >30% ) | ismageriet | | GRUNDOPSKRIFT- 941 g Hindbær, frosne
- 235 g Sukker
- 847 g Sukkerlage
- 564 g Vand
- 71 g Citronsaft
| TILSAT SMAG | - Kog hindbær og sukker op til det netop bobler (fødevaresikkerhed) og blend massen.
- Kog hindbær og sukker op til det netop bobler (fødevaresikkerhed) og blend massen.
- Sigt massen over i et målebæger og lad det køle af til stuetemperatur.
- Sigt massen over i et målebæger og lad det køle af til stuetemperatur.
| | | Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering. | Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering. |
| Hindbærsorbet | Sorbet | 694 g | Creami Deluxe (max 700 g) | 1 portion | Sukker: 26,6% (ideelt 16-18% ) | Fedt: 0,0% (ideelt 8-11% ) | MSNF: 0,0% (ideelt 9-10% ) | Tørstof totalt: 16,4% (ideelt >30% ) | ismageriet | | GRUNDOPSKRIFT- 273 g Hindbær, frosne
- 68 g Sukker
- 246 g Sukkerlage
- 164 g Vand
- 20 g Citronsaft
| TILSAT SMAG | - Kog hindbær og sukker op til det netop bobler (fødevaresikkerhed) og blend massen.
- Kog hindbær og sukker op til det netop bobler (fødevaresikkerhed) og blend massen.
- Sigt massen over i et målebæger og lad det køle af til stuetemperatur.
- Sigt massen over i et målebæger og lad det køle af til stuetemperatur.
| | | Kom i bæger og køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før bægeret sættes i fryseren. | Isen fryses i mindst 24 timer, og tages ud 5 min før den køres på Creami. |
| Hindbærsorbet | Sorbet | 1.387 g | Creami Deluxe (max 700 g) | 2 portioner | Sukker: 26,6% (ideelt 16-18% ) | Fedt: 0,0% (ideelt 8-11% ) | MSNF: 0,0% (ideelt 9-10% ) | Tørstof totalt: 16,4% (ideelt >30% ) | ismageriet | | GRUNDOPSKRIFT- 546 g Hindbær, frosne
- 136 g Sukker
- 491 g Sukkerlage
- 327 g Vand
- 41 g Citronsaft
| TILSAT SMAG | - Kog hindbær og sukker op til det netop bobler (fødevaresikkerhed) og blend massen.
- Kog hindbær og sukker op til det netop bobler (fødevaresikkerhed) og blend massen.
- Sigt massen over i et målebæger og lad det køle af til stuetemperatur.
- Sigt massen over i et målebæger og lad det køle af til stuetemperatur.
| | | Kom i bægre og køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før bægrene sættes i fryseren. | Isen fryses i mindst 24 timer, og tages ud 5 min før den køres på Creami. |
| Hindbærsorbet | Sorbet | 2.081 g | Creami Deluxe (max 700 g) | 3 portioner | Sukker: 26,6% (ideelt 16-18% ) | Fedt: 0,0% (ideelt 8-11% ) | MSNF: 0,0% (ideelt 9-10% ) | Tørstof totalt: 16,4% (ideelt >30% ) | ismageriet | | GRUNDOPSKRIFT- 818 g Hindbær, frosne
- 205 g Sukker
- 737 g Sukkerlage
- 491 g Vand
- 61 g Citronsaft
| TILSAT SMAG | - Kog hindbær og sukker op til det netop bobler (fødevaresikkerhed) og blend massen.
- Kog hindbær og sukker op til det netop bobler (fødevaresikkerhed) og blend massen.
- Sigt massen over i et målebæger og lad det køle af til stuetemperatur.
- Sigt massen over i et målebæger og lad det køle af til stuetemperatur.
| | | Kom i bægre og køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før bægrene sættes i fryseren. | Isen fryses i mindst 24 timer, og tages ud 5 min før den køres på Creami. |
| Jordbær | Flødeis | 1.196 g | Musso mini (max 1.200 g) | 1 portion | Sukker: 16,1% (ideelt 16-18% ) | Fedt: 8,1% (ideelt 8-11% ) | MSNF: 9,3% (ideelt 9-10% ) | Tørstof totalt: 33,1% (ideelt >30% ) | Karstens egen opskrift | Server gerne med friske jordbær, og/eller lidt god balsamico. | GRUNDOPSKRIFT- 436 g Mælk, sød 3,25%
- 66 g Skummetmælkspulver
- 22 g Druesukker
- 71 g Sukker med vaniljekorn
- 5 g Cremodan 500 Coldline
- 225 g Fløde 38%
| TILSAT SMAG- 334 g Jordbær
- 43 g Sukker
- 43 g Vand
| - TILSAT SMAG: Jordbær, sukker og vand varmes op i en tefalgryde på trin M7 og koges netop ud (under omrøring). Køl af.
- GRUNDISEN: Afvej
– Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
– Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
– Kande: Fløde - Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
- Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
- Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
- Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
- Kom TILSAT SMAG i til sidst og blend.
| | | Køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før isen køres på ismaskine. | Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering. |
| Jordbær | Flødeis | 2.391 g | Musso mini (max 1.200 g) | 2 portioner | Sukker: 16,1% (ideelt 16-18% ) | Fedt: 8,1% (ideelt 8-11% ) | MSNF: 9,3% (ideelt 9-10% ) | Tørstof totalt: 33,1% (ideelt >30% ) | Karstens egen opskrift | Server gerne med friske jordbær, og/eller lidt god balsamico. | GRUNDOPSKRIFT- 871 g Mælk, sød 3,25%
- 132 g Skummetmælkspulver
- 44 g Druesukker
- 141 g Sukker med vaniljekorn
- 11 g Cremodan 500 Coldline
- 450 g Fløde 38%
| TILSAT SMAG- 669 g Jordbær
- 86 g Sukker
- 86 g Vand
| - TILSAT SMAG: Jordbær, sukker og vand varmes op i en tefalgryde på trin M7 og koges netop ud (under omrøring). Køl af.
- GRUNDISEN: Afvej
– Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
– Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
– Kande: Fløde - Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
- Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
- Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
- Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
- Kom TILSAT SMAG i til sidst og blend.
| | | Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering. | Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering. |
| Jordbær | Flødeis | 693 g | Creami Deluxe (max 700 g) | 1 portion | Sukker: 16,1% (ideelt 16-18% ) | Fedt: 8,1% (ideelt 8-11% ) | MSNF: 9,3% (ideelt 9-10% ) | Tørstof totalt: 33,1% (ideelt >30% ) | Karstens egen opskrift | Server gerne med friske jordbær, og/eller lidt god balsamico. | GRUNDOPSKRIFT- 253 g Mælk, sød 3,25%
- 38 g Skummetmælkspulver
- 13 g Druesukker
- 41 g Sukker med vaniljekorn
- 3 g Cremodan 500 Coldline
- 130 g Fløde 38%
| TILSAT SMAG- 194 g Jordbær
- 25 g Sukker
- 25 g Vand
| - TILSAT SMAG: Jordbær, sukker og vand varmes op i en tefalgryde på trin M7 og koges netop ud (under omrøring). Køl af.
- GRUNDISEN: Afvej
– Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
– Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
– Kande: Fløde - Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
- Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
- Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
- Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
- Kom TILSAT SMAG i til sidst og blend.
| | | Kom i bæger og køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før bægeret sættes i fryseren. | Isen fryses i mindst 24 timer, og tages ud 5 min før den køres på Creami. |
| Jordbær | Flødeis | 1.387 g | Creami Deluxe (max 700 g) | 2 portioner | Sukker: 16,1% (ideelt 16-18% ) | Fedt: 8,1% (ideelt 8-11% ) | MSNF: 9,3% (ideelt 9-10% ) | Tørstof totalt: 33,1% (ideelt >30% ) | Karstens egen opskrift | Server gerne med friske jordbær, og/eller lidt god balsamico. | GRUNDOPSKRIFT- 505 g Mælk, sød 3,25%
- 77 g Skummetmælkspulver
- 26 g Druesukker
- 82 g Sukker med vaniljekorn
- 6 g Cremodan 500 Coldline
- 261 g Fløde 38%
| TILSAT SMAG- 388 g Jordbær
- 50 g Sukker
- 50 g Vand
| - TILSAT SMAG: Jordbær, sukker og vand varmes op i en tefalgryde på trin M7 og koges netop ud (under omrøring). Køl af.
- GRUNDISEN: Afvej
– Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
– Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
– Kande: Fløde - Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
- Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
- Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
- Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
- Kom TILSAT SMAG i til sidst og blend.
| | | Kom i bægre og køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før bægrene sættes i fryseren. | Isen fryses i mindst 24 timer, og tages ud 5 min før den køres på Creami. |
| Jordbær | Flødeis | 2.080 g | Creami Deluxe (max 700 g) | 3 portioner | Sukker: 16,1% (ideelt 16-18% ) | Fedt: 8,1% (ideelt 8-11% ) | MSNF: 9,3% (ideelt 9-10% ) | Tørstof totalt: 33,1% (ideelt >30% ) | Karstens egen opskrift | Server gerne med friske jordbær, og/eller lidt god balsamico. | GRUNDOPSKRIFT- 758 g Mælk, sød 3,25%
- 115 g Skummetmælkspulver
- 38 g Druesukker
- 123 g Sukker med vaniljekorn
- 9 g Cremodan 500 Coldline
- 391 g Fløde 38%
| TILSAT SMAG- 582 g Jordbær
- 75 g Sukker
- 75 g Vand
| - TILSAT SMAG: Jordbær, sukker og vand varmes op i en tefalgryde på trin M7 og koges netop ud (under omrøring). Køl af.
- GRUNDISEN: Afvej
– Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
– Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
– Kande: Fløde - Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
- Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
- Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
- Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
- Kom TILSAT SMAG i til sidst og blend.
| | | Kom i bægre og køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før bægrene sættes i fryseren. | Isen fryses i mindst 24 timer, og tages ud 5 min før den køres på Creami. |
| Koldskåls-is med marcipan | Flødeis | 1.212 g | Musso mini (max 1.200 g) | 1 portion | Sukker: 16,3% (ideelt 16-18% ) | Fedt: 7,6% (ideelt 8-11% ) | MSNF: 3,0% (ideelt 9-10% ) | Tørstof totalt: 34,3% (ideelt >30% ) | | | GRUNDOPSKRIFT- 171 g Æggeblomme (1 blomme = ca. 20 g)
- 134 g Rørsukker med vaniljekorn
- 428 g Mælk, kærne
- 10 g Citronsaft
- 428 g Mælk, tyk 3,5%
| TILSAT SMAG | - Blend alt sammen.
| | | Køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før isen køres på ismaskine. | Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering. |
| Koldskåls-is med marcipan | Flødeis | 2.424 g | Musso mini (max 1.200 g) | 2 portioner | Sukker: 16,3% (ideelt 16-18% ) | Fedt: 7,6% (ideelt 8-11% ) | MSNF: 3,0% (ideelt 9-10% ) | Tørstof totalt: 34,3% (ideelt >30% ) | | | GRUNDOPSKRIFT- 342 g Æggeblomme (1 blomme = ca. 20 g)
- 269 g Rørsukker med vaniljekorn
- 855 g Mælk, kærne
- 20 g Citronsaft
- 855 g Mælk, tyk 3,5%
| TILSAT SMAG | - Blend alt sammen.
| | | Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering. | Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering. |
| Koldskåls-is med marcipan | Flødeis | 703 g | Creami Deluxe (max 700 g) | 1 portion | Sukker: 16,3% (ideelt 16-18% ) | Fedt: 7,6% (ideelt 8-11% ) | MSNF: 3,0% (ideelt 9-10% ) | Tørstof totalt: 34,3% (ideelt >30% ) | | | GRUNDOPSKRIFT- 99 g Æggeblomme (1 blomme = ca. 20 g)
- 78 g Rørsukker med vaniljekorn
- 248 g Mælk, kærne
- 6 g Citronsaft
- 248 g Mælk, tyk 3,5%
| TILSAT SMAG | - Blend alt sammen.
| | | Kom i bæger og køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før bægeret sættes i fryseren. | Isen fryses i mindst 24 timer, og tages ud 5 min før den køres på Creami. |
| Koldskåls-is med marcipan | Flødeis | 1.406 g | Creami Deluxe (max 700 g) | 2 portioner | Sukker: 16,3% (ideelt 16-18% ) | Fedt: 7,6% (ideelt 8-11% ) | MSNF: 3,0% (ideelt 9-10% ) | Tørstof totalt: 34,3% (ideelt >30% ) | | | GRUNDOPSKRIFT- 198 g Æggeblomme (1 blomme = ca. 20 g)
- 156 g Rørsukker med vaniljekorn
- 496 g Mælk, kærne
- 11 g Citronsaft
- 496 g Mælk, tyk 3,5%
| TILSAT SMAG | - Blend alt sammen.
| | | Kom i bægre og køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før bægrene sættes i fryseren. | Isen fryses i mindst 24 timer, og tages ud 5 min før den køres på Creami. |
| Koldskåls-is med marcipan | Flødeis | 2.109 g | Creami Deluxe (max 700 g) | 3 portioner | Sukker: 16,3% (ideelt 16-18% ) | Fedt: 7,6% (ideelt 8-11% ) | MSNF: 3,0% (ideelt 9-10% ) | Tørstof totalt: 34,3% (ideelt >30% ) | | | GRUNDOPSKRIFT- 298 g Æggeblomme (1 blomme = ca. 20 g)
- 234 g Rørsukker med vaniljekorn
- 744 g Mælk, kærne
- 17 g Citronsaft
- 744 g Mælk, tyk 3,5%
| TILSAT SMAG | - Blend alt sammen.
| | | Kom i bægre og køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før bægrene sættes i fryseren. | Isen fryses i mindst 24 timer, og tages ud 5 min før den køres på Creami. |
| Mango/passionsfrugt | Flødeis | 1.205 g | Musso mini (max 1.200 g) | 1 portion | Sukker: 15,9% (ideelt 16-18% ) | Fedt: 8,8% (ideelt 8-11% ) | MSNF: 6,7% (ideelt 9-10% ) | Tørstof totalt: 32,7% (ideelt >30% ) | Karstens egen opskrift | Frisk smag. Server gerne med friskudskårne mangostykker. | GRUNDOPSKRIFT- 415 g Mælk, sød 3,25%
- 35 g Skummetmælkspulver
- 20 g Druesukker
- 69 g Sukker med vaniljekorn
- 5 g Cremodan 500 Coldline
- 247 g Fløde 38%
| TILSAT SMAG- 277 g Mango
- 158 g Passionsfrugtsaft
- 30 g Sukker
| - TILSAT SMAG: Mangokødet og passionsfrugt-saften blendes.
- GRUNDISEN: Afvej
– Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
– Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
– Kande: Fløde - Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
- Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
- Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
- Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
- Kom TILSAT SMAG i til sidst og bland godt.
| | | Køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) | Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering. |
| Mango/passionsfrugt | Flødeis | 2.409 g | Musso mini (max 1.200 g) | 2 portioner | Sukker: 15,9% (ideelt 16-18% ) | Fedt: 8,8% (ideelt 8-11% ) | MSNF: 6,7% (ideelt 9-10% ) | Tørstof totalt: 32,7% (ideelt >30% ) | Karstens egen opskrift | Frisk smag. Server gerne med friskudskårne mangostykker. | GRUNDOPSKRIFT- 830 g Mælk, sød 3,25%
- 69 g Skummetmælkspulver
- 40 g Druesukker
- 138 g Sukker med vaniljekorn
- 10 g Cremodan 500 Coldline
- 494 g Fløde 38%
| TILSAT SMAG- 553 g Mango
- 316 g Passionsfrugtsaft
- 59 g Sukker
| - TILSAT SMAG: Mangokødet og passionsfrugt-saften blendes.
- GRUNDISEN: Afvej
– Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
– Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
– Kande: Fløde - Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
- Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
- Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
- Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
- Kom TILSAT SMAG i til sidst og bland godt.
| | | Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering. | Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering. |
| Mango/passionsfrugt | Flødeis | 699 g | Creami Deluxe (max 700 g) | 1 portion | Sukker: 15,9% (ideelt 16-18% ) | Fedt: 8,8% (ideelt 8-11% ) | MSNF: 6,7% (ideelt 9-10% ) | Tørstof totalt: 32,7% (ideelt >30% ) | Karstens egen opskrift | Frisk smag. Server gerne med friskudskårne mangostykker. | GRUNDOPSKRIFT- 241 g Mælk, sød 3,25%
- 20 g Skummetmælkspulver
- 11 g Druesukker
- 40 g Sukker med vaniljekorn
- 3 g Cremodan 500 Coldline
- 143 g Fløde 38%
| TILSAT SMAG- 160 g Mango
- 92 g Passionsfrugtsaft
- 17 g Sukker
| - TILSAT SMAG: Mangokødet og passionsfrugt-saften blendes.
- GRUNDISEN: Afvej
– Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
– Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
– Kande: Fløde - Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
- Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
- Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
- Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
- Kom TILSAT SMAG i til sidst og bland godt.
| | | Kom i bæger og køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før bægeret sættes i fryseren. | Isen fryses i mindst 24 timer, og tages ud 5 min før den køres på Creami. |
| Mango/passionsfrugt | Flødeis | 1.397 g | Creami Deluxe (max 700 g) | 2 portioner | Sukker: 15,9% (ideelt 16-18% ) | Fedt: 8,8% (ideelt 8-11% ) | MSNF: 6,7% (ideelt 9-10% ) | Tørstof totalt: 32,7% (ideelt >30% ) | Karstens egen opskrift | Frisk smag. Server gerne med friskudskårne mangostykker. | GRUNDOPSKRIFT- 481 g Mælk, sød 3,25%
- 40 g Skummetmælkspulver
- 23 g Druesukker
- 80 g Sukker med vaniljekorn
- 6 g Cremodan 500 Coldline
- 287 g Fløde 38%
| TILSAT SMAG- 321 g Mango
- 183 g Passionsfrugtsaft
- 34 g Sukker
| - TILSAT SMAG: Mangokødet og passionsfrugt-saften blendes.
- GRUNDISEN: Afvej
– Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
– Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
– Kande: Fløde - Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
- Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
- Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
- Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
- Kom TILSAT SMAG i til sidst og bland godt.
| | | Kom i bægre og køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før bægrene sættes i fryseren. | Isen fryses i mindst 24 timer, og tages ud 5 min før den køres på Creami. |
| Mango/passionsfrugt | Flødeis | 2.096 g | Creami Deluxe (max 700 g) | 3 portioner | Sukker: 15,9% (ideelt 16-18% ) | Fedt: 8,8% (ideelt 8-11% ) | MSNF: 6,7% (ideelt 9-10% ) | Tørstof totalt: 32,7% (ideelt >30% ) | Karstens egen opskrift | Frisk smag. Server gerne med friskudskårne mangostykker. | GRUNDOPSKRIFT- 722 g Mælk, sød 3,25%
- 60 g Skummetmælkspulver
- 34 g Druesukker
- 120 g Sukker med vaniljekorn
- 9 g Cremodan 500 Coldline
- 430 g Fløde 38%
| TILSAT SMAG- 481 g Mango
- 275 g Passionsfrugtsaft
- 52 g Sukker
| - TILSAT SMAG: Mangokødet og passionsfrugt-saften blendes.
- GRUNDISEN: Afvej
– Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
– Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
– Kande: Fløde - Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
- Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
- Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
- Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
- Kom TILSAT SMAG i til sidst og bland godt.
| | | Kom i bægre og køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før bægrene sættes i fryseren. | Isen fryses i mindst 24 timer, og tages ud 5 min før den køres på Creami. |
| Matcha (grøn te) | Flødeis | 1.204 g | Musso mini (max 1.200 g) | 1 portion | Sukker: 17,2% (ideelt 16-18% ) | Fedt: 9,6% (ideelt 8-11% ) | MSNF: 11,3% (ideelt 9-10% ) | Tørstof totalt: 39,8% (ideelt >30% ) | Karstens egen opskrift | Frisk, let bitter smag og meget flot farve. God sammen hindbær, eller med f.eks. vaniljeis. | GRUNDOPSKRIFT- 803 g Mælk, sød 3,25%
- 67 g Skummetmælkspulver
- 38 g Druesukker
- 134 g Sukker med vaniljekorn
- 10 g Cremodan 500 Coldline
- 268 g Fløde 38%
| TILSAT SMAG- 19 g Matcha (grøn te-pulver)
| - GRUNDISEN: Afvej
– Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
– Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
– Kande: Fløde - Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
- Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
- Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
- Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
- Kom TILSAT SMAG i til sidst og bland godt.
| | | Køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før isen køres på ismaskine. | Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering. |
| Matcha (grøn te) | Flødeis | 2.408 g | Musso mini (max 1.200 g) | 2 portioner | Sukker: 17,2% (ideelt 16-18% ) | Fedt: 9,6% (ideelt 8-11% ) | MSNF: 11,3% (ideelt 9-10% ) | Tørstof totalt: 39,8% (ideelt >30% ) | Karstens egen opskrift | Frisk, let bitter smag og meget flot farve. God sammen hindbær, eller med f.eks. vaniljeis. | GRUNDOPSKRIFT- 1605 g Mælk, sød 3,25%
- 134 g Skummetmælkspulver
- 76 g Druesukker
- 268 g Sukker med vaniljekorn
- 19 g Cremodan 500 Coldline
- 535 g Fløde 38%
| TILSAT SMAG- 38 g Matcha (grøn te-pulver)
| - GRUNDISEN: Afvej
– Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
– Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
– Kande: Fløde - Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
- Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
- Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
- Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
- Kom TILSAT SMAG i til sidst og bland godt.
| | | Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering. | Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering. |
| Matcha (grøn te) | Flødeis | 698 g | Creami Deluxe (max 700 g) | 1 portion | Sukker: 17,2% (ideelt 16-18% ) | Fedt: 9,6% (ideelt 8-11% ) | MSNF: 11,3% (ideelt 9-10% ) | Tørstof totalt: 39,8% (ideelt >30% ) | Karstens egen opskrift | Frisk, let bitter smag og meget flot farve. God sammen hindbær, eller med f.eks. vaniljeis. | GRUNDOPSKRIFT- 466 g Mælk, sød 3,25%
- 39 g Skummetmælkspulver
- 22 g Druesukker
- 78 g Sukker med vaniljekorn
- 6 g Cremodan 500 Coldline
- 155 g Fløde 38%
| TILSAT SMAG- 11 g Matcha (grøn te-pulver)
| - GRUNDISEN: Afvej
– Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
– Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
– Kande: Fløde - Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
- Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
- Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
- Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
- Kom TILSAT SMAG i til sidst og bland godt.
| | | Kom i bæger og køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før bægeret sættes i fryseren. | Isen fryses i mindst 24 timer, og tages ud 5 min før den køres på Creami. |
| Matcha (grøn te) | Flødeis | 1.397 g | Creami Deluxe (max 700 g) | 2 portioner | Sukker: 17,2% (ideelt 16-18% ) | Fedt: 9,6% (ideelt 8-11% ) | MSNF: 11,3% (ideelt 9-10% ) | Tørstof totalt: 39,8% (ideelt >30% ) | Karstens egen opskrift | Frisk, let bitter smag og meget flot farve. God sammen hindbær, eller med f.eks. vaniljeis. | GRUNDOPSKRIFT- 931 g Mælk, sød 3,25%
- 78 g Skummetmælkspulver
- 44 g Druesukker
- 155 g Sukker med vaniljekorn
- 11 g Cremodan 500 Coldline
- 310 g Fløde 38%
| TILSAT SMAG- 22 g Matcha (grøn te-pulver)
| - GRUNDISEN: Afvej
– Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
– Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
– Kande: Fløde - Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
- Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
- Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
- Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
- Kom TILSAT SMAG i til sidst og bland godt.
| | | Kom i bægre og køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før bægrene sættes i fryseren. | Isen fryses i mindst 24 timer, og tages ud 5 min før den køres på Creami. |
| Matcha (grøn te) | Flødeis | 2.095 g | Creami Deluxe (max 700 g) | 3 portioner | Sukker: 17,2% (ideelt 16-18% ) | Fedt: 9,6% (ideelt 8-11% ) | MSNF: 11,3% (ideelt 9-10% ) | Tørstof totalt: 39,8% (ideelt >30% ) | Karstens egen opskrift | Frisk, let bitter smag og meget flot farve. God sammen hindbær, eller med f.eks. vaniljeis. | GRUNDOPSKRIFT- 1397 g Mælk, sød 3,25%
- 116 g Skummetmælkspulver
- 67 g Druesukker
- 233 g Sukker med vaniljekorn
- 17 g Cremodan 500 Coldline
- 466 g Fløde 38%
| TILSAT SMAG- 33 g Matcha (grøn te-pulver)
| - GRUNDISEN: Afvej
– Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
– Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
– Kande: Fløde - Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
- Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
- Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
- Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
- Kom TILSAT SMAG i til sidst og bland godt.
| | | Kom i bægre og køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før bægrene sættes i fryseren. | Isen fryses i mindst 24 timer, og tages ud 5 min før den køres på Creami. |
| Stracciatella | Flødeis | 1.205 g | Musso mini (max 1.200 g) | 1 portion | Sukker: 19,0% (ideelt 16-18% ) | Fedt: 15,6% (ideelt 8-11% ) | MSNF: 9,5% (ideelt 9-10% ) | Tørstof totalt: 52,4% (ideelt >30% ) | Karstens egen opskrift | God sammen med en espresso! | GRUNDOPSKRIFT- 721 g Mælk, sød 3,25%
- 60 g Skummetmælkspulver
- 34 g Druesukker
- 69 g Sukker med vaniljekorn
- 9 g Cremodan 500 Coldline
- 103 g Fløde 38%
| TILSAT SMAG | - TILSAT SMAG: Smelt chokoladen under omrøring i en gryde ved mellemvarme – det skal bare smelte.
- Smør chokoladen tyndt ud på bagepapir (på en bageplade) og sæt på køl i mindst 1 time (evt. i fryseren).
- Fold papiret med den kolde chokolade sammen, så den knækker. Knus/bank, så chokoladestykkerne bliver små. Læg på køl indtil de skal bruges (evt. kan det forberedes flere dage før og gemmes i en condi-bøtte på køl).
- GRUNDISEN: Afvej
– Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
– Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
– Kande: Fløde - Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
- Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
- Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
- Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
- Køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før isen køres på ismaskine.
| | | Tilsæt chokoladestykkerne de sidste minutter. | Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering. |
| Stracciatella | Flødeis | 2.409 g | Musso mini (max 1.200 g) | 2 portioner | Sukker: 19,0% (ideelt 16-18% ) | Fedt: 15,6% (ideelt 8-11% ) | MSNF: 9,5% (ideelt 9-10% ) | Tørstof totalt: 52,4% (ideelt >30% ) | Karstens egen opskrift | God sammen med en espresso! | GRUNDOPSKRIFT- 1441 g Mælk, sød 3,25%
- 120 g Skummetmælkspulver
- 69 g Druesukker
- 137 g Sukker med vaniljekorn
- 17 g Cremodan 500 Coldline
- 206 g Fløde 38%
| TILSAT SMAG | - TILSAT SMAG: Smelt chokoladen under omrøring i en gryde ved mellemvarme – det skal bare smelte.
- Smør chokoladen tyndt ud på bagepapir (på en bageplade) og sæt på køl i mindst 1 time (evt. i fryseren).
- Fold papiret med den kolde chokolade sammen, så den knækker. Knus/bank, så chokoladestykkerne bliver små. Læg på køl indtil de skal bruges (evt. kan det forberedes flere dage før og gemmes i en condi-bøtte på køl).
- GRUNDISEN: Afvej
– Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
– Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
– Kande: Fløde - Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
- Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
- Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
- Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
- Køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før isen køres på ismaskine.
| | | Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering. | Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering. |
| Stracciatella | Flødeis | 699 g | Creami Deluxe (max 700 g) | 1 portion | Sukker: 19,0% (ideelt 16-18% ) | Fedt: 15,6% (ideelt 8-11% ) | MSNF: 9,5% (ideelt 9-10% ) | Tørstof totalt: 52,4% (ideelt >30% ) | Karstens egen opskrift | God sammen med en espresso! | GRUNDOPSKRIFT- 418 g Mælk, sød 3,25%
- 35 g Skummetmælkspulver
- 20 g Druesukker
- 40 g Sukker med vaniljekorn
- 5 g Cremodan 500 Coldline
- 60 g Fløde 38%
| TILSAT SMAG | - TILSAT SMAG: Smelt chokoladen under omrøring i en gryde ved mellemvarme – det skal bare smelte.
- Smør chokoladen tyndt ud på bagepapir (på en bageplade) og sæt på køl i mindst 1 time (evt. i fryseren).
- Fold papiret med den kolde chokolade sammen, så den knækker. Knus/bank, så chokoladestykkerne bliver små. Læg på køl indtil de skal bruges (evt. kan det forberedes flere dage før og gemmes i en condi-bøtte på køl).
- GRUNDISEN: Afvej
– Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
– Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
– Kande: Fløde - Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
- Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
- Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
- Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
- Køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før isen køres på ismaskine.
| | | Kom i bæger og køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før bægeret sættes i fryseren. | Isen fryses i mindst 24 timer, og tages ud 5 min før den køres på Creami. Kør en ekstra gang efter chokoladestykkerne er hældt i en fordybning. |
| Stracciatella | Flødeis | 1.397 g | Creami Deluxe (max 700 g) | 2 portioner | Sukker: 19,0% (ideelt 16-18% ) | Fedt: 15,6% (ideelt 8-11% ) | MSNF: 9,5% (ideelt 9-10% ) | Tørstof totalt: 52,4% (ideelt >30% ) | Karstens egen opskrift | God sammen med en espresso! | GRUNDOPSKRIFT- 836 g Mælk, sød 3,25%
- 70 g Skummetmælkspulver
- 40 g Druesukker
- 80 g Sukker med vaniljekorn
- 10 g Cremodan 500 Coldline
- 119 g Fløde 38%
| TILSAT SMAG | - TILSAT SMAG: Smelt chokoladen under omrøring i en gryde ved mellemvarme – det skal bare smelte.
- Smør chokoladen tyndt ud på bagepapir (på en bageplade) og sæt på køl i mindst 1 time (evt. i fryseren).
- Fold papiret med den kolde chokolade sammen, så den knækker. Knus/bank, så chokoladestykkerne bliver små. Læg på køl indtil de skal bruges (evt. kan det forberedes flere dage før og gemmes i en condi-bøtte på køl).
- GRUNDISEN: Afvej
– Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
– Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
– Kande: Fløde - Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
- Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
- Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
- Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
- Køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før isen køres på ismaskine.
| | | Kom i bægre og køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før bægrene sættes i fryseren. | Isen fryses i mindst 24 timer, og tages ud 5 min før den køres på Creami. Kør en ekstra gang efter chokoladestykkerne er hældt i en fordybning. |
| Stracciatella | Flødeis | 2.096 g | Creami Deluxe (max 700 g) | 3 portioner | Sukker: 19,0% (ideelt 16-18% ) | Fedt: 15,6% (ideelt 8-11% ) | MSNF: 9,5% (ideelt 9-10% ) | Tørstof totalt: 52,4% (ideelt >30% ) | Karstens egen opskrift | God sammen med en espresso! | GRUNDOPSKRIFT- 1254 g Mælk, sød 3,25%
- 105 g Skummetmælkspulver
- 60 g Druesukker
- 119 g Sukker med vaniljekorn
- 15 g Cremodan 500 Coldline
- 179 g Fløde 38%
| TILSAT SMAG | - TILSAT SMAG: Smelt chokoladen under omrøring i en gryde ved mellemvarme – det skal bare smelte.
- Smør chokoladen tyndt ud på bagepapir (på en bageplade) og sæt på køl i mindst 1 time (evt. i fryseren).
- Fold papiret med den kolde chokolade sammen, så den knækker. Knus/bank, så chokoladestykkerne bliver små. Læg på køl indtil de skal bruges (evt. kan det forberedes flere dage før og gemmes i en condi-bøtte på køl).
- GRUNDISEN: Afvej
– Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
– Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
– Kande: Fløde - Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
- Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
- Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
- Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
- Køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før isen køres på ismaskine.
| | | Kom i bægre og køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før bægrene sættes i fryseren. | Isen fryses i mindst 24 timer, og tages ud 5 min før den køres på Creami. Kør en ekstra gang efter chokoladestykkerne er hældt i en fordybning. |
| Vanilje | Flødeis | 1.203 g | Musso mini (max 1.200 g) | 1 portion | Sukker: 17,4% (Ideelt 16-18% ) | Fedt: 9,7% (ideelt 8-11% ) | MSNF: 11,4% (ideelt 9-10% ) | Tørstof totalt: 39,1% (ideelt >30% ) | Karstens egen opskrift | Kan serveres med frugtm chokolade – eller bruges med espresso i en Affogato. | GRUNDOPSKRIFT- 814 g Mælk, sød 3,25%
- 68 g Skummetmælkspulver
- 39 g Druesukker
- 136 g Sukker med vaniljekorn
- 10 g Cremodan 500 Coldline
- 271 g Fløde 38%
| TILSAT SMAG | - GRUNDISEN: Afvej
– Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
– Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
– Kande: Fløde - Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
- Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
- Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
- Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
- Kom TILSAT SMAG i til sidst og bland godt.
| | | Køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før isen køres på ismaskine. | Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering. |
| Vanilje | Flødeis | 2.406 g | Musso mini (max 1.200 g) | 2 portioner | Sukker: 17,4% (Ideelt 16-18% ) | Fedt: 9,7% (ideelt 8-11% ) | MSNF: 11,4% (ideelt 9-10% ) | Tørstof totalt: 39,1% (ideelt >30% ) | Karstens egen opskrift | Kan serveres med frugtm chokolade – eller bruges med espresso i en Affogato. | GRUNDOPSKRIFT- 1627 g Mælk, sød 3,25%
- 136 g Skummetmælkspulver
- 77 g Druesukker
- 271 g Sukker med vaniljekorn
- 19 g Cremodan 500 Coldline
- 542 g Fløde 38%
| TILSAT SMAG | - GRUNDISEN: Afvej
– Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
– Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
– Kande: Fløde - Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
- Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
- Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
- Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
- Kom TILSAT SMAG i til sidst og bland godt.
| | | Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering. | Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering. |
| Vanilje | Flødeis | 698 g | Creami Deluxe (max 700 g) | 1 portion | Sukker: 17,4% (Ideelt 16-18% ) | Fedt: 9,7% (ideelt 8-11% ) | MSNF: 11,4% (ideelt 9-10% ) | Tørstof totalt: 39,1% (ideelt >30% ) | Karstens egen opskrift | Kan serveres med frugtm chokolade – eller bruges med espresso i en Affogato. | GRUNDOPSKRIFT- 472 g Mælk, sød 3,25%
- 39 g Skummetmælkspulver
- 22 g Druesukker
- 79 g Sukker med vaniljekorn
- 6 g Cremodan 500 Coldline
- 157 g Fløde 38%
| TILSAT SMAG | - GRUNDISEN: Afvej
– Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
– Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
– Kande: Fløde - Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
- Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
- Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
- Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
- Kom TILSAT SMAG i til sidst og bland godt.
| | | Kom i bæger og køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før bægeret sættes i fryseren. | Isen fryses i mindst 24 timer, og tages ud 5 min før den køres på Creami. |
| Vanilje | Flødeis | 1.395 g | Creami Deluxe (max 700 g) | 2 portioner | Sukker: 17,4% (Ideelt 16-18% ) | Fedt: 9,7% (ideelt 8-11% ) | MSNF: 11,4% (ideelt 9-10% ) | Tørstof totalt: 39,1% (ideelt >30% ) | Karstens egen opskrift | Kan serveres med frugtm chokolade – eller bruges med espresso i en Affogato. | GRUNDOPSKRIFT- 944 g Mælk, sød 3,25%
- 79 g Skummetmælkspulver
- 45 g Druesukker
- 157 g Sukker med vaniljekorn
- 11 g Cremodan 500 Coldline
- 315 g Fløde 38%
| TILSAT SMAG | - GRUNDISEN: Afvej
– Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
– Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
– Kande: Fløde - Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
- Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
- Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
- Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
- Kom TILSAT SMAG i til sidst og bland godt.
| | | Kom i bægre og køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før bægrene sættes i fryseren. | Isen fryses i mindst 24 timer, og tages ud 5 min før den køres på Creami. |
| Vanilje | Flødeis | 2.093 g | Creami Deluxe (max 700 g) | 3 portioner | Sukker: 17,4% (Ideelt 16-18% ) | Fedt: 9,7% (ideelt 8-11% ) | MSNF: 11,4% (ideelt 9-10% ) | Tørstof totalt: 39,1% (ideelt >30% ) | Karstens egen opskrift | Kan serveres med frugtm chokolade – eller bruges med espresso i en Affogato. | GRUNDOPSKRIFT- 1416 g Mælk, sød 3,25%
- 118 g Skummetmælkspulver
- 67 g Druesukker
- 236 g Sukker med vaniljekorn
- 17 g Cremodan 500 Coldline
- 472 g Fløde 38%
| TILSAT SMAG | - GRUNDISEN: Afvej
– Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
– Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
– Kande: Fløde - Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
- Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
- Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
- Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
- Kom TILSAT SMAG i til sidst og bland godt.
| | | Kom i bægre og køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før bægrene sættes i fryseren. | Isen fryses i mindst 24 timer, og tages ud 5 min før den køres på Creami. |