Is-opskrifter

FotoOpskriftsnavnTypeTotalvægtIsmaskinePortionerSukkerFedtMSNFTørstof totaltKildeKommentarGrundopskriftTilsat smagFremgangsmådeFoto1Foto2Kommentar1Kommentar2
HindbærisGelato1.202 gMusso mini (max 1.200 g)1 portionSukker: 20,4% (ideelt 16-18% )Fedt: 3,7% (ideelt 8-11% )MSNF: 7,7% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 36,0% (ideelt >30% )Ismageriet grundopskrift 1 side 14 + hindbærmos side 29Server gerne med hindbærsorbet.GRUNDOPSKRIFT
  • 102 g Sukker
  • 1 g Salt
  • 2 g Cremodan 500 Coldline
  • 510 g Mælk, sød 3,25%
  • 51 g Fløde 38%
  • 51 g Skummetmælkspulver
  • 15 g Glukosesirup (84%)
  • 31 g Æggeblomme (1 blomme = ca. 20 g)
TILSAT SMAG
  • 390 g Hindbær, frosne
  • 76 g Sukker
  • 23 g Citronsaft (30 g i 1 citron)
  1. TILSAT SMAG: Hindbær og sukker blandes og trækker natten over.
  2. Hindbær, sukker og citronsaft varmes op i en tefalgryde på trin M7 og koges netop ud (under omrøring). Blend.
  3. Sigt kernerne fra og køl af.
  4. GRUNDISEN: Afvej sukker, salt og cremodan isstabilisator og bland det godt sammen i en skål.
  5. Kom mælk, fløde, skummetmælkspulver og glukose i en ny gryde. Varm op til 35° på trin M7.
  6. Pisk sukker, salt og Cremodan i.
  7. Pisk æggeblommerne i.
  8. Varm op til 84° på trin M8 under konstant omrøring.
  9. Kom TILSAT SMAG i til sidst og blend.
Køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før isen køres på ismaskine.Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering.
HindbærisGelato2.404 gMusso mini (max 1.200 g)2 portionerSukker: 20,4% (ideelt 16-18% )Fedt: 3,7% (ideelt 8-11% )MSNF: 7,7% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 36,0% (ideelt >30% )Ismageriet grundopskrift 1 side 14 + hindbærmos side 29Server gerne med hindbærsorbet.GRUNDOPSKRIFT
  • 204 g Sukker
  • 2 g Salt
  • 4 g Cremodan 500 Coldline
  • 1019 g Mælk, sød 3,25%
  • 102 g Fløde 38%
  • 102 g Skummetmælkspulver
  • 31 g Salt
  • 61 g Æggeblomme (1 blomme = ca. 20 g)
TILSAT SMAG
  • 781 g Hindbær, frosne
  • 153 g Sukker
  • 46 g Citronsaft (30 g i 1 citron)
  1. TILSAT SMAG: Hindbær og sukker blandes og trækker natten over.
  2. Hindbær, sukker og citronsaft varmes op i en tefalgryde på trin M7 og koges netop ud (under omrøring). Blend.
  3. Sigt kernerne fra og køl af.
  4. GRUNDISEN: Afvej sukker, salt og cremodan isstabilisator og bland det godt sammen i en skål.
  5. Kom mælk, fløde, skummetmælkspulver og glukose i en ny gryde. Varm op til 35° på trin M7.
  6. Pisk sukker, salt og Cremodan i.
  7. Pisk æggeblommerne i.
  8. Varm op til 84° på trin M8 under konstant omrøring.
  9. Kom TILSAT SMAG i til sidst og blend.
Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering.Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering.
HindbærisGelato697 gCreami Deluxe (max 700 g)1 portionSukker: 20,4% (ideelt 16-18% )Fedt: 3,7% (ideelt 8-11% )MSNF: 7,7% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 36,0% (ideelt >30% )Ismageriet grundopskrift 1 side 14 + hindbærmos side 29Server gerne med hindbærsorbet.GRUNDOPSKRIFT
  • 59 g Sukker
  • 1 g Salt
  • 1 g Cremodan 500 Coldline
  • 296 g Mælk, sød 3,25%
  • 30 g Fløde 38%
  • 30 g Skummetmælkspulver
  • 9 g Salt
  • 18 g Æggeblomme (1 blomme = ca. 20 g)
TILSAT SMAG
  • 226 g Hindbær, frosne
  • 44 g Sukker
  • 13 g Citronsaft (30 g i 1 citron)
  1. TILSAT SMAG: Hindbær og sukker blandes og trækker natten over.
  2. Hindbær, sukker og citronsaft varmes op i en tefalgryde på trin M7 og koges netop ud (under omrøring). Blend.
  3. Sigt kernerne fra og køl af.
  4. GRUNDISEN: Afvej sukker, salt og cremodan isstabilisator og bland det godt sammen i en skål.
  5. Kom mælk, fløde, skummetmælkspulver og glukose i en ny gryde. Varm op til 35° på trin M7.
  6. Pisk sukker, salt og Cremodan i.
  7. Pisk æggeblommerne i.
  8. Varm op til 84° på trin M8 under konstant omrøring.
  9. Kom TILSAT SMAG i til sidst og blend.
Kom i bæger og køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før bægeret sættes i fryseren.Isen fryses i mindst 24 timer, og tages ud 5 min før den køres på Creami.
HindbærisGelato1.394 gCreami Deluxe (max 700 g)2 portionerSukker: 20,4% (ideelt 16-18% )Fedt: 3,7% (ideelt 8-11% )MSNF: 7,7% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 36,0% (ideelt >30% )Ismageriet grundopskrift 1 side 14 + hindbærmos side 29Server gerne med hindbærsorbet.GRUNDOPSKRIFT
  • 118 g Sukker
  • 1 g Salt
  • 2 g Cremodan 500 Coldline
  • 591 g Mælk, sød 3,25%
  • 59 g Fløde 38%
  • 59 g Skummetmælkspulver
  • 18 g Salt
  • 35 g Æggeblomme (1 blomme = ca. 20 g)
TILSAT SMAG
  • 453 g Hindbær, frosne
  • 89 g Sukker
  • 27 g Citronsaft (30 g i 1 citron)
  1. TILSAT SMAG: Hindbær og sukker blandes og trækker natten over.
  2. Hindbær, sukker og citronsaft varmes op i en tefalgryde på trin M7 og koges netop ud (under omrøring). Blend.
  3. Sigt kernerne fra og køl af.
  4. GRUNDISEN: Afvej sukker, salt og cremodan isstabilisator og bland det godt sammen i en skål.
  5. Kom mælk, fløde, skummetmælkspulver og glukose i en ny gryde. Varm op til 35° på trin M7.
  6. Pisk sukker, salt og Cremodan i.
  7. Pisk æggeblommerne i.
  8. Varm op til 84° på trin M8 under konstant omrøring.
  9. Kom TILSAT SMAG i til sidst og blend.
Kom i bægre og køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før bægrene sættes i fryseren.Isen fryses i mindst 24 timer, og tages ud 5 min før den køres på Creami.
HindbærisGelato2.091 gCreami Deluxe (max 700 g)3 portionerSukker: 20,4% (ideelt 16-18% )Fedt: 3,7% (ideelt 8-11% )MSNF: 7,7% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 36,0% (ideelt >30% )Ismageriet grundopskrift 1 side 14 + hindbærmos side 29Server gerne med hindbærsorbet.GRUNDOPSKRIFT
  • 177 g Sukker
  • 2 g Salt
  • 4 g Cremodan 500 Coldline
  • 887 g Mælk, sød 3,25%
  • 89 g Fløde 38%
  • 89 g Skummetmælkspulver
  • 27 g Salt
  • 53 g Æggeblomme (1 blomme = ca. 20 g)
TILSAT SMAG
  • 679 g Hindbær, frosne
  • 133 g Sukker
  • 40 g Citronsaft (30 g i 1 citron)
  1. TILSAT SMAG: Hindbær og sukker blandes og trækker natten over.
  2. Hindbær, sukker og citronsaft varmes op i en tefalgryde på trin M7 og koges netop ud (under omrøring). Blend.
  3. Sigt kernerne fra og køl af.
  4. GRUNDISEN: Afvej sukker, salt og cremodan isstabilisator og bland det godt sammen i en skål.
  5. Kom mælk, fløde, skummetmælkspulver og glukose i en ny gryde. Varm op til 35° på trin M7.
  6. Pisk sukker, salt og Cremodan i.
  7. Pisk æggeblommerne i.
  8. Varm op til 84° på trin M8 under konstant omrøring.
  9. Kom TILSAT SMAG i til sidst og blend.
Kom i bægre og køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før bægrene sættes i fryseren.Isen fryses i mindst 24 timer, og tages ud 5 min før den køres på Creami.
HindbærsorbetSorbet1.196 gMusso mini (max 1.200 g)1 portionSukker: 26,6% (ideelt 16-18% )Fedt: 0,0% (ideelt 8-11% )MSNF: 0,0% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 16,4% (ideelt >30% )ismagerietGRUNDOPSKRIFT
  • 470 g Hindbær, frosne
  • 118 g Sukker
  • 423 g Sukkerlage
  • 282 g Vand
  • 35 g Citronsaft
TILSAT SMAG
    1. Kog hindbær og sukker op til det netop bobler (fødevaresikkerhed) og blend massen.
    2. Kog hindbær og sukker op til det netop bobler (fødevaresikkerhed) og blend massen.
    3. Sigt massen over i et målebæger og lad det køle af til stuetemperatur.
    4. Sigt massen over i et målebæger og lad det køle af til stuetemperatur.
    Køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før isen køres på ismaskine.Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering.
    HindbærsorbetSorbet2.392 gMusso mini (max 1.200 g)2 portionerSukker: 26,6% (ideelt 16-18% )Fedt: 0,0% (ideelt 8-11% )MSNF: 0,0% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 16,4% (ideelt >30% )ismagerietGRUNDOPSKRIFT
    • 941 g Hindbær, frosne
    • 235 g Sukker
    • 847 g Sukkerlage
    • 564 g Vand
    • 71 g Citronsaft
    TILSAT SMAG
      1. Kog hindbær og sukker op til det netop bobler (fødevaresikkerhed) og blend massen.
      2. Kog hindbær og sukker op til det netop bobler (fødevaresikkerhed) og blend massen.
      3. Sigt massen over i et målebæger og lad det køle af til stuetemperatur.
      4. Sigt massen over i et målebæger og lad det køle af til stuetemperatur.
      Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering.Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering.
      HindbærsorbetSorbet694 gCreami Deluxe (max 700 g)1 portionSukker: 26,6% (ideelt 16-18% )Fedt: 0,0% (ideelt 8-11% )MSNF: 0,0% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 16,4% (ideelt >30% )ismagerietGRUNDOPSKRIFT
      • 273 g Hindbær, frosne
      • 68 g Sukker
      • 246 g Sukkerlage
      • 164 g Vand
      • 20 g Citronsaft
      TILSAT SMAG
        1. Kog hindbær og sukker op til det netop bobler (fødevaresikkerhed) og blend massen.
        2. Kog hindbær og sukker op til det netop bobler (fødevaresikkerhed) og blend massen.
        3. Sigt massen over i et målebæger og lad det køle af til stuetemperatur.
        4. Sigt massen over i et målebæger og lad det køle af til stuetemperatur.
        Kom i bæger og køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før bægeret sættes i fryseren.Isen fryses i mindst 24 timer, og tages ud 5 min før den køres på Creami.
        HindbærsorbetSorbet1.387 gCreami Deluxe (max 700 g)2 portionerSukker: 26,6% (ideelt 16-18% )Fedt: 0,0% (ideelt 8-11% )MSNF: 0,0% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 16,4% (ideelt >30% )ismagerietGRUNDOPSKRIFT
        • 546 g Hindbær, frosne
        • 136 g Sukker
        • 491 g Sukkerlage
        • 327 g Vand
        • 41 g Citronsaft
        TILSAT SMAG
          1. Kog hindbær og sukker op til det netop bobler (fødevaresikkerhed) og blend massen.
          2. Kog hindbær og sukker op til det netop bobler (fødevaresikkerhed) og blend massen.
          3. Sigt massen over i et målebæger og lad det køle af til stuetemperatur.
          4. Sigt massen over i et målebæger og lad det køle af til stuetemperatur.
          Kom i bægre og køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før bægrene sættes i fryseren.Isen fryses i mindst 24 timer, og tages ud 5 min før den køres på Creami.
          HindbærsorbetSorbet2.081 gCreami Deluxe (max 700 g)3 portionerSukker: 26,6% (ideelt 16-18% )Fedt: 0,0% (ideelt 8-11% )MSNF: 0,0% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 16,4% (ideelt >30% )ismagerietGRUNDOPSKRIFT
          • 818 g Hindbær, frosne
          • 205 g Sukker
          • 737 g Sukkerlage
          • 491 g Vand
          • 61 g Citronsaft
          TILSAT SMAG
            1. Kog hindbær og sukker op til det netop bobler (fødevaresikkerhed) og blend massen.
            2. Kog hindbær og sukker op til det netop bobler (fødevaresikkerhed) og blend massen.
            3. Sigt massen over i et målebæger og lad det køle af til stuetemperatur.
            4. Sigt massen over i et målebæger og lad det køle af til stuetemperatur.
            Kom i bægre og køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før bægrene sættes i fryseren.Isen fryses i mindst 24 timer, og tages ud 5 min før den køres på Creami.
            JordbærFlødeis1.196 gMusso mini (max 1.200 g)1 portionSukker: 16,1% (ideelt 16-18% )Fedt: 8,1% (ideelt 8-11% )MSNF: 9,3% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 33,1% (ideelt >30% )Karstens egen opskriftServer gerne med friske jordbær, og/eller lidt god balsamico.GRUNDOPSKRIFT
            • 436 g Mælk, sød 3,25%
            • 66 g Skummetmælkspulver
            • 22 g Druesukker
            • 71 g Sukker med vaniljekorn
            • 5 g Cremodan 500 Coldline
            • 225 g Fløde 38%
            TILSAT SMAG
            • 334 g Jordbær
            • 43 g Sukker
            • 43 g Vand
            1. TILSAT SMAG: Jordbær, sukker og vand varmes op i en tefalgryde på trin M7 og koges netop ud (under omrøring). Køl af.
            2. GRUNDISEN: Afvej
              – Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
              – Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
              – Kande: Fløde
            3. Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
            4. Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
            5. Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
            6. Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
            7. Kom TILSAT SMAG i til sidst og blend.
            Køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før isen køres på ismaskine.Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering.
            JordbærFlødeis2.391 gMusso mini (max 1.200 g)2 portionerSukker: 16,1% (ideelt 16-18% )Fedt: 8,1% (ideelt 8-11% )MSNF: 9,3% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 33,1% (ideelt >30% )Karstens egen opskriftServer gerne med friske jordbær, og/eller lidt god balsamico.GRUNDOPSKRIFT
            • 871 g Mælk, sød 3,25%
            • 132 g Skummetmælkspulver
            • 44 g Druesukker
            • 141 g Sukker med vaniljekorn
            • 11 g Cremodan 500 Coldline
            • 450 g Fløde 38%
            TILSAT SMAG
            • 669 g Jordbær
            • 86 g Sukker
            • 86 g Vand
            1. TILSAT SMAG: Jordbær, sukker og vand varmes op i en tefalgryde på trin M7 og koges netop ud (under omrøring). Køl af.
            2. GRUNDISEN: Afvej
              – Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
              – Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
              – Kande: Fløde
            3. Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
            4. Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
            5. Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
            6. Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
            7. Kom TILSAT SMAG i til sidst og blend.
            Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering.Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering.
            JordbærFlødeis693 gCreami Deluxe (max 700 g)1 portionSukker: 16,1% (ideelt 16-18% )Fedt: 8,1% (ideelt 8-11% )MSNF: 9,3% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 33,1% (ideelt >30% )Karstens egen opskriftServer gerne med friske jordbær, og/eller lidt god balsamico.GRUNDOPSKRIFT
            • 253 g Mælk, sød 3,25%
            • 38 g Skummetmælkspulver
            • 13 g Druesukker
            • 41 g Sukker med vaniljekorn
            • 3 g Cremodan 500 Coldline
            • 130 g Fløde 38%
            TILSAT SMAG
            • 194 g Jordbær
            • 25 g Sukker
            • 25 g Vand
            1. TILSAT SMAG: Jordbær, sukker og vand varmes op i en tefalgryde på trin M7 og koges netop ud (under omrøring). Køl af.
            2. GRUNDISEN: Afvej
              – Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
              – Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
              – Kande: Fløde
            3. Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
            4. Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
            5. Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
            6. Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
            7. Kom TILSAT SMAG i til sidst og blend.
            Kom i bæger og køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før bægeret sættes i fryseren.Isen fryses i mindst 24 timer, og tages ud 5 min før den køres på Creami.
            JordbærFlødeis1.387 gCreami Deluxe (max 700 g)2 portionerSukker: 16,1% (ideelt 16-18% )Fedt: 8,1% (ideelt 8-11% )MSNF: 9,3% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 33,1% (ideelt >30% )Karstens egen opskriftServer gerne med friske jordbær, og/eller lidt god balsamico.GRUNDOPSKRIFT
            • 505 g Mælk, sød 3,25%
            • 77 g Skummetmælkspulver
            • 26 g Druesukker
            • 82 g Sukker med vaniljekorn
            • 6 g Cremodan 500 Coldline
            • 261 g Fløde 38%
            TILSAT SMAG
            • 388 g Jordbær
            • 50 g Sukker
            • 50 g Vand
            1. TILSAT SMAG: Jordbær, sukker og vand varmes op i en tefalgryde på trin M7 og koges netop ud (under omrøring). Køl af.
            2. GRUNDISEN: Afvej
              – Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
              – Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
              – Kande: Fløde
            3. Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
            4. Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
            5. Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
            6. Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
            7. Kom TILSAT SMAG i til sidst og blend.
            Kom i bægre og køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før bægrene sættes i fryseren.Isen fryses i mindst 24 timer, og tages ud 5 min før den køres på Creami.
            JordbærFlødeis2.080 gCreami Deluxe (max 700 g)3 portionerSukker: 16,1% (ideelt 16-18% )Fedt: 8,1% (ideelt 8-11% )MSNF: 9,3% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 33,1% (ideelt >30% )Karstens egen opskriftServer gerne med friske jordbær, og/eller lidt god balsamico.GRUNDOPSKRIFT
            • 758 g Mælk, sød 3,25%
            • 115 g Skummetmælkspulver
            • 38 g Druesukker
            • 123 g Sukker med vaniljekorn
            • 9 g Cremodan 500 Coldline
            • 391 g Fløde 38%
            TILSAT SMAG
            • 582 g Jordbær
            • 75 g Sukker
            • 75 g Vand
            1. TILSAT SMAG: Jordbær, sukker og vand varmes op i en tefalgryde på trin M7 og koges netop ud (under omrøring). Køl af.
            2. GRUNDISEN: Afvej
              – Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
              – Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
              – Kande: Fløde
            3. Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
            4. Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
            5. Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
            6. Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
            7. Kom TILSAT SMAG i til sidst og blend.
            Kom i bægre og køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før bægrene sættes i fryseren.Isen fryses i mindst 24 timer, og tages ud 5 min før den køres på Creami.
            Koldskåls-is med marcipanFlødeis1.212 gMusso mini (max 1.200 g)1 portionSukker: 16,3% (ideelt 16-18% )Fedt: 7,6% (ideelt 8-11% )MSNF: 3,0% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 34,3% (ideelt >30% )GRUNDOPSKRIFT
            • 171 g Æggeblomme (1 blomme = ca. 20 g)
            • 134 g Rørsukker med vaniljekorn
            • 428 g Mælk, kærne
            • 10 g Citronsaft
            • 428 g Mælk, tyk 3,5%
            TILSAT SMAG
            • 92 g Marcipan
            1. Blend alt sammen.
            Køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før isen køres på ismaskine.Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering.
            Koldskåls-is med marcipanFlødeis2.424 gMusso mini (max 1.200 g)2 portionerSukker: 16,3% (ideelt 16-18% )Fedt: 7,6% (ideelt 8-11% )MSNF: 3,0% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 34,3% (ideelt >30% )GRUNDOPSKRIFT
            • 342 g Æggeblomme (1 blomme = ca. 20 g)
            • 269 g Rørsukker med vaniljekorn
            • 855 g Mælk, kærne
            • 20 g Citronsaft
            • 855 g Mælk, tyk 3,5%
            TILSAT SMAG
            • 183 g Marcipan
            1. Blend alt sammen.
            Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering.Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering.
            Koldskåls-is med marcipanFlødeis703 gCreami Deluxe (max 700 g)1 portionSukker: 16,3% (ideelt 16-18% )Fedt: 7,6% (ideelt 8-11% )MSNF: 3,0% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 34,3% (ideelt >30% )GRUNDOPSKRIFT
            • 99 g Æggeblomme (1 blomme = ca. 20 g)
            • 78 g Rørsukker med vaniljekorn
            • 248 g Mælk, kærne
            • 6 g Citronsaft
            • 248 g Mælk, tyk 3,5%
            TILSAT SMAG
            • 53 g Marcipan
            1. Blend alt sammen.
            Kom i bæger og køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før bægeret sættes i fryseren.Isen fryses i mindst 24 timer, og tages ud 5 min før den køres på Creami.
            Koldskåls-is med marcipanFlødeis1.406 gCreami Deluxe (max 700 g)2 portionerSukker: 16,3% (ideelt 16-18% )Fedt: 7,6% (ideelt 8-11% )MSNF: 3,0% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 34,3% (ideelt >30% )GRUNDOPSKRIFT
            • 198 g Æggeblomme (1 blomme = ca. 20 g)
            • 156 g Rørsukker med vaniljekorn
            • 496 g Mælk, kærne
            • 11 g Citronsaft
            • 496 g Mælk, tyk 3,5%
            TILSAT SMAG
            • 106 g Marcipan
            1. Blend alt sammen.
            Kom i bægre og køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før bægrene sættes i fryseren.Isen fryses i mindst 24 timer, og tages ud 5 min før den køres på Creami.
            Koldskåls-is med marcipanFlødeis2.109 gCreami Deluxe (max 700 g)3 portionerSukker: 16,3% (ideelt 16-18% )Fedt: 7,6% (ideelt 8-11% )MSNF: 3,0% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 34,3% (ideelt >30% )GRUNDOPSKRIFT
            • 298 g Æggeblomme (1 blomme = ca. 20 g)
            • 234 g Rørsukker med vaniljekorn
            • 744 g Mælk, kærne
            • 17 g Citronsaft
            • 744 g Mælk, tyk 3,5%
            TILSAT SMAG
            • 159 g Marcipan
            1. Blend alt sammen.
            Kom i bægre og køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før bægrene sættes i fryseren.Isen fryses i mindst 24 timer, og tages ud 5 min før den køres på Creami.
            Mango/passionsfrugtFlødeis1.205 gMusso mini (max 1.200 g)1 portionSukker: 15,9% (ideelt 16-18% )Fedt: 8,8% (ideelt 8-11% )MSNF: 6,7% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 32,7% (ideelt >30% )Karstens egen opskriftFrisk smag. Server gerne med friskudskårne mangostykker.GRUNDOPSKRIFT
            • 415 g Mælk, sød 3,25%
            • 35 g Skummetmælkspulver
            • 20 g Druesukker
            • 69 g Sukker med vaniljekorn
            • 5 g Cremodan 500 Coldline
            • 247 g Fløde 38%
            TILSAT SMAG
            • 277 g Mango
            • 158 g Passionsfrugtsaft
            • 30 g Sukker
            1. TILSAT SMAG: Mangokødet og passionsfrugt-saften blendes.
            2. GRUNDISEN: Afvej
              – Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
              – Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
              – Kande: Fløde
            3. Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
            4. Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
            5. Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
            6. Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
            7. Kom TILSAT SMAG i til sidst og bland godt.
            Køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time)Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering.
            Mango/passionsfrugtFlødeis2.409 gMusso mini (max 1.200 g)2 portionerSukker: 15,9% (ideelt 16-18% )Fedt: 8,8% (ideelt 8-11% )MSNF: 6,7% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 32,7% (ideelt >30% )Karstens egen opskriftFrisk smag. Server gerne med friskudskårne mangostykker.GRUNDOPSKRIFT
            • 830 g Mælk, sød 3,25%
            • 69 g Skummetmælkspulver
            • 40 g Druesukker
            • 138 g Sukker med vaniljekorn
            • 10 g Cremodan 500 Coldline
            • 494 g Fløde 38%
            TILSAT SMAG
            • 553 g Mango
            • 316 g Passionsfrugtsaft
            • 59 g Sukker
            1. TILSAT SMAG: Mangokødet og passionsfrugt-saften blendes.
            2. GRUNDISEN: Afvej
              – Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
              – Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
              – Kande: Fløde
            3. Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
            4. Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
            5. Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
            6. Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
            7. Kom TILSAT SMAG i til sidst og bland godt.
            Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering.Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering.
            Mango/passionsfrugtFlødeis699 gCreami Deluxe (max 700 g)1 portionSukker: 15,9% (ideelt 16-18% )Fedt: 8,8% (ideelt 8-11% )MSNF: 6,7% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 32,7% (ideelt >30% )Karstens egen opskriftFrisk smag. Server gerne med friskudskårne mangostykker.GRUNDOPSKRIFT
            • 241 g Mælk, sød 3,25%
            • 20 g Skummetmælkspulver
            • 11 g Druesukker
            • 40 g Sukker med vaniljekorn
            • 3 g Cremodan 500 Coldline
            • 143 g Fløde 38%
            TILSAT SMAG
            • 160 g Mango
            • 92 g Passionsfrugtsaft
            • 17 g Sukker
            1. TILSAT SMAG: Mangokødet og passionsfrugt-saften blendes.
            2. GRUNDISEN: Afvej
              – Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
              – Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
              – Kande: Fløde
            3. Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
            4. Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
            5. Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
            6. Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
            7. Kom TILSAT SMAG i til sidst og bland godt.
            Kom i bæger og køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før bægeret sættes i fryseren.Isen fryses i mindst 24 timer, og tages ud 5 min før den køres på Creami.
            Mango/passionsfrugtFlødeis1.397 gCreami Deluxe (max 700 g)2 portionerSukker: 15,9% (ideelt 16-18% )Fedt: 8,8% (ideelt 8-11% )MSNF: 6,7% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 32,7% (ideelt >30% )Karstens egen opskriftFrisk smag. Server gerne med friskudskårne mangostykker.GRUNDOPSKRIFT
            • 481 g Mælk, sød 3,25%
            • 40 g Skummetmælkspulver
            • 23 g Druesukker
            • 80 g Sukker med vaniljekorn
            • 6 g Cremodan 500 Coldline
            • 287 g Fløde 38%
            TILSAT SMAG
            • 321 g Mango
            • 183 g Passionsfrugtsaft
            • 34 g Sukker
            1. TILSAT SMAG: Mangokødet og passionsfrugt-saften blendes.
            2. GRUNDISEN: Afvej
              – Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
              – Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
              – Kande: Fløde
            3. Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
            4. Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
            5. Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
            6. Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
            7. Kom TILSAT SMAG i til sidst og bland godt.
            Kom i bægre og køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før bægrene sættes i fryseren.Isen fryses i mindst 24 timer, og tages ud 5 min før den køres på Creami.
            Mango/passionsfrugtFlødeis2.096 gCreami Deluxe (max 700 g)3 portionerSukker: 15,9% (ideelt 16-18% )Fedt: 8,8% (ideelt 8-11% )MSNF: 6,7% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 32,7% (ideelt >30% )Karstens egen opskriftFrisk smag. Server gerne med friskudskårne mangostykker.GRUNDOPSKRIFT
            • 722 g Mælk, sød 3,25%
            • 60 g Skummetmælkspulver
            • 34 g Druesukker
            • 120 g Sukker med vaniljekorn
            • 9 g Cremodan 500 Coldline
            • 430 g Fløde 38%
            TILSAT SMAG
            • 481 g Mango
            • 275 g Passionsfrugtsaft
            • 52 g Sukker
            1. TILSAT SMAG: Mangokødet og passionsfrugt-saften blendes.
            2. GRUNDISEN: Afvej
              – Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
              – Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
              – Kande: Fløde
            3. Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
            4. Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
            5. Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
            6. Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
            7. Kom TILSAT SMAG i til sidst og bland godt.
            Kom i bægre og køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før bægrene sættes i fryseren.Isen fryses i mindst 24 timer, og tages ud 5 min før den køres på Creami.
            Matcha (grøn te)Flødeis1.204 gMusso mini (max 1.200 g)1 portionSukker: 17,2% (ideelt 16-18% )Fedt: 9,6% (ideelt 8-11% )MSNF: 11,3% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 39,8% (ideelt >30% )Karstens egen opskriftFrisk, let bitter smag og meget flot farve. God sammen hindbær, eller med f.eks. vaniljeis.GRUNDOPSKRIFT
            • 803 g Mælk, sød 3,25%
            • 67 g Skummetmælkspulver
            • 38 g Druesukker
            • 134 g Sukker med vaniljekorn
            • 10 g Cremodan 500 Coldline
            • 268 g Fløde 38%
            TILSAT SMAG
            • 19 g Matcha (grøn te-pulver)
            1. GRUNDISEN: Afvej
              – Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
              – Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
              – Kande: Fløde
            2. Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
            3. Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
            4. Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
            5. Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
            6. Kom TILSAT SMAG i til sidst og bland godt.
            Køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før isen køres på ismaskine.Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering.
            Matcha (grøn te)Flødeis2.408 gMusso mini (max 1.200 g)2 portionerSukker: 17,2% (ideelt 16-18% )Fedt: 9,6% (ideelt 8-11% )MSNF: 11,3% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 39,8% (ideelt >30% )Karstens egen opskriftFrisk, let bitter smag og meget flot farve. God sammen hindbær, eller med f.eks. vaniljeis.GRUNDOPSKRIFT
            • 1605 g Mælk, sød 3,25%
            • 134 g Skummetmælkspulver
            • 76 g Druesukker
            • 268 g Sukker med vaniljekorn
            • 19 g Cremodan 500 Coldline
            • 535 g Fløde 38%
            TILSAT SMAG
            • 38 g Matcha (grøn te-pulver)
            1. GRUNDISEN: Afvej
              – Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
              – Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
              – Kande: Fløde
            2. Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
            3. Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
            4. Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
            5. Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
            6. Kom TILSAT SMAG i til sidst og bland godt.
            Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering.Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering.
            Matcha (grøn te)Flødeis698 gCreami Deluxe (max 700 g)1 portionSukker: 17,2% (ideelt 16-18% )Fedt: 9,6% (ideelt 8-11% )MSNF: 11,3% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 39,8% (ideelt >30% )Karstens egen opskriftFrisk, let bitter smag og meget flot farve. God sammen hindbær, eller med f.eks. vaniljeis.GRUNDOPSKRIFT
            • 466 g Mælk, sød 3,25%
            • 39 g Skummetmælkspulver
            • 22 g Druesukker
            • 78 g Sukker med vaniljekorn
            • 6 g Cremodan 500 Coldline
            • 155 g Fløde 38%
            TILSAT SMAG
            • 11 g Matcha (grøn te-pulver)
            1. GRUNDISEN: Afvej
              – Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
              – Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
              – Kande: Fløde
            2. Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
            3. Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
            4. Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
            5. Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
            6. Kom TILSAT SMAG i til sidst og bland godt.
            Kom i bæger og køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før bægeret sættes i fryseren.Isen fryses i mindst 24 timer, og tages ud 5 min før den køres på Creami.
            Matcha (grøn te)Flødeis1.397 gCreami Deluxe (max 700 g)2 portionerSukker: 17,2% (ideelt 16-18% )Fedt: 9,6% (ideelt 8-11% )MSNF: 11,3% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 39,8% (ideelt >30% )Karstens egen opskriftFrisk, let bitter smag og meget flot farve. God sammen hindbær, eller med f.eks. vaniljeis.GRUNDOPSKRIFT
            • 931 g Mælk, sød 3,25%
            • 78 g Skummetmælkspulver
            • 44 g Druesukker
            • 155 g Sukker med vaniljekorn
            • 11 g Cremodan 500 Coldline
            • 310 g Fløde 38%
            TILSAT SMAG
            • 22 g Matcha (grøn te-pulver)
            1. GRUNDISEN: Afvej
              – Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
              – Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
              – Kande: Fløde
            2. Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
            3. Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
            4. Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
            5. Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
            6. Kom TILSAT SMAG i til sidst og bland godt.
            Kom i bægre og køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før bægrene sættes i fryseren.Isen fryses i mindst 24 timer, og tages ud 5 min før den køres på Creami.
            Matcha (grøn te)Flødeis2.095 gCreami Deluxe (max 700 g)3 portionerSukker: 17,2% (ideelt 16-18% )Fedt: 9,6% (ideelt 8-11% )MSNF: 11,3% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 39,8% (ideelt >30% )Karstens egen opskriftFrisk, let bitter smag og meget flot farve. God sammen hindbær, eller med f.eks. vaniljeis.GRUNDOPSKRIFT
            • 1397 g Mælk, sød 3,25%
            • 116 g Skummetmælkspulver
            • 67 g Druesukker
            • 233 g Sukker med vaniljekorn
            • 17 g Cremodan 500 Coldline
            • 466 g Fløde 38%
            TILSAT SMAG
            • 33 g Matcha (grøn te-pulver)
            1. GRUNDISEN: Afvej
              – Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
              – Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
              – Kande: Fløde
            2. Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
            3. Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
            4. Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
            5. Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
            6. Kom TILSAT SMAG i til sidst og bland godt.
            Kom i bægre og køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før bægrene sættes i fryseren.Isen fryses i mindst 24 timer, og tages ud 5 min før den køres på Creami.
            StracciatellaFlødeis1.205 gMusso mini (max 1.200 g)1 portionSukker: 19,0% (ideelt 16-18% )Fedt: 15,6% (ideelt 8-11% )MSNF: 9,5% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 52,4% (ideelt >30% )Karstens egen opskriftGod sammen med en espresso!GRUNDOPSKRIFT
            • 721 g Mælk, sød 3,25%
            • 60 g Skummetmælkspulver
            • 34 g Druesukker
            • 69 g Sukker med vaniljekorn
            • 9 g Cremodan 500 Coldline
            • 103 g Fløde 38%
            TILSAT SMAG
            • 343 g Chocolade 70%
            1. TILSAT SMAG: Smelt chokoladen under omrøring i en gryde ved mellemvarme – det skal bare smelte.
            2. Smør chokoladen tyndt ud på bagepapir (på en bageplade) og sæt på køl i mindst 1 time (evt. i fryseren).
            3. Fold papiret med den kolde chokolade sammen, så den knækker. Knus/bank, så chokoladestykkerne bliver små. Læg på køl indtil de skal bruges (evt. kan det forberedes flere dage før og gemmes i en condi-bøtte på køl).
            4. GRUNDISEN: Afvej
              – Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
              – Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
              – Kande: Fløde
            5. Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
            6. Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
            7. Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
            8. Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
            9. Køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før isen køres på ismaskine.
            Tilsæt chokoladestykkerne de sidste minutter.Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering.
            StracciatellaFlødeis2.409 gMusso mini (max 1.200 g)2 portionerSukker: 19,0% (ideelt 16-18% )Fedt: 15,6% (ideelt 8-11% )MSNF: 9,5% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 52,4% (ideelt >30% )Karstens egen opskriftGod sammen med en espresso!GRUNDOPSKRIFT
            • 1441 g Mælk, sød 3,25%
            • 120 g Skummetmælkspulver
            • 69 g Druesukker
            • 137 g Sukker med vaniljekorn
            • 17 g Cremodan 500 Coldline
            • 206 g Fløde 38%
            TILSAT SMAG
            • 686 g Chocolade 70%
            1. TILSAT SMAG: Smelt chokoladen under omrøring i en gryde ved mellemvarme – det skal bare smelte.
            2. Smør chokoladen tyndt ud på bagepapir (på en bageplade) og sæt på køl i mindst 1 time (evt. i fryseren).
            3. Fold papiret med den kolde chokolade sammen, så den knækker. Knus/bank, så chokoladestykkerne bliver små. Læg på køl indtil de skal bruges (evt. kan det forberedes flere dage før og gemmes i en condi-bøtte på køl).
            4. GRUNDISEN: Afvej
              – Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
              – Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
              – Kande: Fløde
            5. Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
            6. Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
            7. Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
            8. Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
            9. Køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før isen køres på ismaskine.
            Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering.Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering.
            StracciatellaFlødeis699 gCreami Deluxe (max 700 g)1 portionSukker: 19,0% (ideelt 16-18% )Fedt: 15,6% (ideelt 8-11% )MSNF: 9,5% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 52,4% (ideelt >30% )Karstens egen opskriftGod sammen med en espresso!GRUNDOPSKRIFT
            • 418 g Mælk, sød 3,25%
            • 35 g Skummetmælkspulver
            • 20 g Druesukker
            • 40 g Sukker med vaniljekorn
            • 5 g Cremodan 500 Coldline
            • 60 g Fløde 38%
            TILSAT SMAG
            • 199 g Chocolade 70%
            1. TILSAT SMAG: Smelt chokoladen under omrøring i en gryde ved mellemvarme – det skal bare smelte.
            2. Smør chokoladen tyndt ud på bagepapir (på en bageplade) og sæt på køl i mindst 1 time (evt. i fryseren).
            3. Fold papiret med den kolde chokolade sammen, så den knækker. Knus/bank, så chokoladestykkerne bliver små. Læg på køl indtil de skal bruges (evt. kan det forberedes flere dage før og gemmes i en condi-bøtte på køl).
            4. GRUNDISEN: Afvej
              – Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
              – Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
              – Kande: Fløde
            5. Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
            6. Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
            7. Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
            8. Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
            9. Køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før isen køres på ismaskine.
            Kom i bæger og køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før bægeret sættes i fryseren.Isen fryses i mindst 24 timer, og tages ud 5 min før den køres på Creami. Kør en ekstra gang efter chokoladestykkerne er hældt i en fordybning.
            StracciatellaFlødeis1.397 gCreami Deluxe (max 700 g)2 portionerSukker: 19,0% (ideelt 16-18% )Fedt: 15,6% (ideelt 8-11% )MSNF: 9,5% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 52,4% (ideelt >30% )Karstens egen opskriftGod sammen med en espresso!GRUNDOPSKRIFT
            • 836 g Mælk, sød 3,25%
            • 70 g Skummetmælkspulver
            • 40 g Druesukker
            • 80 g Sukker med vaniljekorn
            • 10 g Cremodan 500 Coldline
            • 119 g Fløde 38%
            TILSAT SMAG
            • 398 g Chocolade 70%
            1. TILSAT SMAG: Smelt chokoladen under omrøring i en gryde ved mellemvarme – det skal bare smelte.
            2. Smør chokoladen tyndt ud på bagepapir (på en bageplade) og sæt på køl i mindst 1 time (evt. i fryseren).
            3. Fold papiret med den kolde chokolade sammen, så den knækker. Knus/bank, så chokoladestykkerne bliver små. Læg på køl indtil de skal bruges (evt. kan det forberedes flere dage før og gemmes i en condi-bøtte på køl).
            4. GRUNDISEN: Afvej
              – Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
              – Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
              – Kande: Fløde
            5. Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
            6. Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
            7. Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
            8. Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
            9. Køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før isen køres på ismaskine.
            Kom i bægre og køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før bægrene sættes i fryseren.Isen fryses i mindst 24 timer, og tages ud 5 min før den køres på Creami. Kør en ekstra gang efter chokoladestykkerne er hældt i en fordybning.
            StracciatellaFlødeis2.096 gCreami Deluxe (max 700 g)3 portionerSukker: 19,0% (ideelt 16-18% )Fedt: 15,6% (ideelt 8-11% )MSNF: 9,5% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 52,4% (ideelt >30% )Karstens egen opskriftGod sammen med en espresso!GRUNDOPSKRIFT
            • 1254 g Mælk, sød 3,25%
            • 105 g Skummetmælkspulver
            • 60 g Druesukker
            • 119 g Sukker med vaniljekorn
            • 15 g Cremodan 500 Coldline
            • 179 g Fløde 38%
            TILSAT SMAG
            • 597 g Chocolade 70%
            1. TILSAT SMAG: Smelt chokoladen under omrøring i en gryde ved mellemvarme – det skal bare smelte.
            2. Smør chokoladen tyndt ud på bagepapir (på en bageplade) og sæt på køl i mindst 1 time (evt. i fryseren).
            3. Fold papiret med den kolde chokolade sammen, så den knækker. Knus/bank, så chokoladestykkerne bliver små. Læg på køl indtil de skal bruges (evt. kan det forberedes flere dage før og gemmes i en condi-bøtte på køl).
            4. GRUNDISEN: Afvej
              – Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
              – Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
              – Kande: Fløde
            5. Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
            6. Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
            7. Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
            8. Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
            9. Køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før isen køres på ismaskine.
            Kom i bægre og køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før bægrene sættes i fryseren.Isen fryses i mindst 24 timer, og tages ud 5 min før den køres på Creami. Kør en ekstra gang efter chokoladestykkerne er hældt i en fordybning.
            VaniljeFlødeis1.203 gMusso mini (max 1.200 g)1 portionSukker: 17,4% (Ideelt 16-18% )Fedt: 9,7% (ideelt 8-11% )MSNF: 11,4% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 39,1% (ideelt >30% )Karstens egen opskriftKan serveres med frugtm chokolade – eller bruges med espresso i en Affogato.GRUNDOPSKRIFT
            • 814 g Mælk, sød 3,25%
            • 68 g Skummetmælkspulver
            • 39 g Druesukker
            • 136 g Sukker med vaniljekorn
            • 10 g Cremodan 500 Coldline
            • 271 g Fløde 38%
            TILSAT SMAG
              1. GRUNDISEN: Afvej
                – Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
                – Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
                – Kande: Fløde
              2. Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
              3. Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
              4. Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
              5. Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
              6. Kom TILSAT SMAG i til sidst og bland godt.
              Køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før isen køres på ismaskine.Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering.
              VaniljeFlødeis2.406 gMusso mini (max 1.200 g)2 portionerSukker: 17,4% (Ideelt 16-18% )Fedt: 9,7% (ideelt 8-11% )MSNF: 11,4% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 39,1% (ideelt >30% )Karstens egen opskriftKan serveres med frugtm chokolade – eller bruges med espresso i en Affogato.GRUNDOPSKRIFT
              • 1627 g Mælk, sød 3,25%
              • 136 g Skummetmælkspulver
              • 77 g Druesukker
              • 271 g Sukker med vaniljekorn
              • 19 g Cremodan 500 Coldline
              • 542 g Fløde 38%
              TILSAT SMAG
                1. GRUNDISEN: Afvej
                  – Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
                  – Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
                  – Kande: Fløde
                2. Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
                3. Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
                4. Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
                5. Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
                6. Kom TILSAT SMAG i til sidst og bland godt.
                Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering.Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering.
                VaniljeFlødeis698 gCreami Deluxe (max 700 g)1 portionSukker: 17,4% (Ideelt 16-18% )Fedt: 9,7% (ideelt 8-11% )MSNF: 11,4% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 39,1% (ideelt >30% )Karstens egen opskriftKan serveres med frugtm chokolade – eller bruges med espresso i en Affogato.GRUNDOPSKRIFT
                • 472 g Mælk, sød 3,25%
                • 39 g Skummetmælkspulver
                • 22 g Druesukker
                • 79 g Sukker med vaniljekorn
                • 6 g Cremodan 500 Coldline
                • 157 g Fløde 38%
                TILSAT SMAG
                  1. GRUNDISEN: Afvej
                    – Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
                    – Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
                    – Kande: Fløde
                  2. Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
                  3. Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
                  4. Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
                  5. Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
                  6. Kom TILSAT SMAG i til sidst og bland godt.
                  Kom i bæger og køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før bægeret sættes i fryseren.Isen fryses i mindst 24 timer, og tages ud 5 min før den køres på Creami.
                  VaniljeFlødeis1.395 gCreami Deluxe (max 700 g)2 portionerSukker: 17,4% (Ideelt 16-18% )Fedt: 9,7% (ideelt 8-11% )MSNF: 11,4% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 39,1% (ideelt >30% )Karstens egen opskriftKan serveres med frugtm chokolade – eller bruges med espresso i en Affogato.GRUNDOPSKRIFT
                  • 944 g Mælk, sød 3,25%
                  • 79 g Skummetmælkspulver
                  • 45 g Druesukker
                  • 157 g Sukker med vaniljekorn
                  • 11 g Cremodan 500 Coldline
                  • 315 g Fløde 38%
                  TILSAT SMAG
                    1. GRUNDISEN: Afvej
                      – Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
                      – Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
                      – Kande: Fløde
                    2. Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
                    3. Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
                    4. Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
                    5. Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
                    6. Kom TILSAT SMAG i til sidst og bland godt.
                    Kom i bægre og køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før bægrene sættes i fryseren.Isen fryses i mindst 24 timer, og tages ud 5 min før den køres på Creami.
                    VaniljeFlødeis2.093 gCreami Deluxe (max 700 g)3 portionerSukker: 17,4% (Ideelt 16-18% )Fedt: 9,7% (ideelt 8-11% )MSNF: 11,4% (ideelt 9-10% )Tørstof totalt: 39,1% (ideelt >30% )Karstens egen opskriftKan serveres med frugtm chokolade – eller bruges med espresso i en Affogato.GRUNDOPSKRIFT
                    • 1416 g Mælk, sød 3,25%
                    • 118 g Skummetmælkspulver
                    • 67 g Druesukker
                    • 236 g Sukker med vaniljekorn
                    • 17 g Cremodan 500 Coldline
                    • 472 g Fløde 38%
                    TILSAT SMAG
                      1. GRUNDISEN: Afvej
                        – Skål 1: Skummetmælkspulver og druesukker/frysetørret glukose
                        – Skål 2: Vanillesukker og cremodan isstabilisator
                        – Kande: Fløde
                      2. Kom mælken i en ny tefalgryde. Varm op til 30° på trin M7.
                      3. Tilsæt skål 1 (med skummetmælkspulver og druesukker). Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.
                      4. Tilsæt skål 2 (med vaniljesukker og Cremodan). Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.
                      5. Tag gryden af blusset og tilsæt fløde under omrøring.
                      6. Kom TILSAT SMAG i til sidst og bland godt.
                      Kom i bægre og køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time) før bægrene sættes i fryseren.Isen fryses i mindst 24 timer, og tages ud 5 min før den køres på Creami.