Isingroulade med laks 53°
Isingdelens kød er ret blødt, løst og meget saftigt, med en mild smag af fiskesmag. Laksedelen er fast. Svind ca. 21%.
Kan tilberedes direte fra frost - sæt så temperaturføleren i efter ca. 10 min når fisken er tøet lidt op i ovnen. Frosne stykker kan også optøs i en salt/sukkerlage natten over. Resultatet bliver bedre end hvis de er tøet op før tilberedning, og saltningen bliver jævn og ensartet. Ikke egnet til at gemme længere end 1 døgn af hensyn til spisekvaliteten. Smager også godt koldt.
Kernetemperaturen når op på 53° med denne opskrift.
BedreSikkerMad drives af Karsten Tanggaard, der har mere end 10 års erfaring med lavtemperatur-tilberedninger og har skrevet 3 bestseller-kogebøger om sous vide.
Karsten hjælper professionelle køkkener med at bruge lavtemperatur-tilberedninger i praksis, som et redskab til at servere bedre, billigere og mere sikker mad. Læs her om BedreSikkerMad og Karsten.
(C) Copyright BedreSikkerMad og Karsten Tanggaard, 2021-2024.