Jordskokke-salat

Jordskokker tilberedt ved lav temperatur natten i ovnen over bliver fulde af smag og med et fint bid. Jordskokkerne er klar til den videre bearbejdelse om morgen, og tilberedningen bruger ikke kostbar ovntid i løbet af dagen.

Opskriften er udviklet sammen med Gastronomiet.

Frokostret/forret, giver ialt ca. 200 g per pax.

  1. Tilbered jordskokkerne natten over ved 75° damp.
  2. Skær jordskokkerne i både og vend dem i citronskal, citronsaft, olivenolie og misopasta.
  3. Bland det med den strimlede salata og ristede mandler.
NÆRINGSINDHOLDPR. 100 GPR. PORTION
Energi 484 Kj971 Kj
Fedt5,0 g10,0 g
Mættede fedtsyrer0,5 g1,1 g
Kulhydrat12,6 g25,3 g
Sukker3,8 g7,7 g
Protein3,6 g7,2 g
Salt0,2 g0,5 g

BedreSikkerMad drives af Karsten Tanggaard, der har mere end 10 års erfaring med lavtemperatur-tilberedninger og har skrevet 3 bestseller-kogebøger om sous vide. Karsten hjælper professionelle køkkener med at bruge lavtemperatur-tilberedninger i praksis, som et redskab til at servere bedre, billigere og mere sikker mad. Læs her om BedreSikkerMad og Karsten.
(C) Copyright BedreSikkerMad og Karsten Tanggaard, 2021-2025.