Kalkunlår, pulled 64°*

Kalkunlår, pulled 64° *




Lyst, mørt og meget saftigt kød med kun lidt tyggemodstand. Udviklet smag af kalkun. Safttab ca. 15%.

Safttab efter fjernelse af skind, indkogning af kødsaft og blanding: Ca. 8%.

Tilberedningstiden er så lang, at forskelle i tykkelse på stykkerne og/eller et par timer fra eller til ikke vil have betydning.

Dette indhold er for medlemmer af BedreSikkerMad. Du kan se hvordan du får adgang her Lavtemperatur-tilberedning: Adgang til opskrifterne på bedresikkermad.dk. Eller hvis du er medlem, kan du logge ind her: login.




BedreSikkerMad drives af Karsten Tanggaard, der har mere end 10 års erfaring med lavtemperatur-tilberedninger og har skrevet 3 bestseller-kogebøger om sous vide.

Karsten hjælper professionelle køkkener med at bruge lavtemperatur-tilberedninger i praksis, som et redskab til at servere bedre, billigere og mere sikker mad. Læs her om BedreSikkerMad og Karsten.
(C) Copyright BedreSikkerMad og Karsten Tanggaard, 2021-2024.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *