Kammusling 53° *
Meget mørt og saftigt kød med en mild smag af skaldyr. Kan netop skilles ad i muskelfibrene. Tilberedningen vil fjerne det "rå" fra kammuslingerne og tilberede dem ensartet over det hele.
Kan tilberedes direkte fra frost. Brug samme opskrift,men regn med at tilberedningen vil tage ca. 10 min mere. Opskriften skal ikke justeres, for indstikstermometeret afgør hvornår tiden er gået - sæt indstikstermometeret ind når der er gået 8-10 min så kammuslingen er optøet så meget at indstikstermometeret kan sættes - sæt 4-5 kammuslinger på "spydet", så den yderste halvdel af indstikstermometeret er helt dækket.
Store kammuslinger giver bedst resultat, da de efterfølgende kan brunes uden at ødelægge det indre for meget.
BedreSikkerMad drives af Karsten Tanggaard, der har mere end 10 års erfaring med lavtemperatur-tilberedninger og har skrevet 3 bestseller-kogebøger om sous vide.
Karsten hjælper professionelle køkkener med at bruge lavtemperatur-tilberedninger i praksis, som et redskab til at servere bedre, billigere og mere sikker mad. Læs her om BedreSikkerMad og Karsten.
(C) Copyright BedreSikkerMad og Karsten Tanggaard, 2021-2024.