Kantiner og plader til Rational-ovnen

Der findes mange forskellige kantiner og plader til Rational-ovnene. Her gennemgår jeg dem, og hvad de er særligt gode til.

ProduktAnvendelseProduktnr. til 1/1 GN
Stege- og bageplade (ikke perforeret)

* God til bruning (vend brunings-fladen nedad)
6013.1103
Bageplade (perforeret)6015.1103
Beholder/kantine, perforeret stål (40, 55, 65, 90, 100 eller 140 mm høj, afhængigt af GN-størrelse)55 mm høj: 6015.1165
Beholder/kantine, ikke-perforeret stål (20, 40, 65 eller 100 mm høj)40 mm høj: 6013.1204
Kantine, granitemaljeret (20 , 40 eller 60 mm høj)

* God til bruning (vend brunings-fladen nedad)
40 mm dyb: 6014.1104
Rist6010.1101
Multiform (muffin- og timbaleform)6017.1002
Multibaker60.71.157
Grill- og pizzaplade
Ingen kant på den flade side

* God til bruning (vend brunings-fladen nedad)
60.70.943
Grill- og stegeplade

* God til bruning (vend brunings-fladen nedad)
60.71.617
Grillrist med tern og striber

* God til bruning (vend brunings-fladen nedad)
60.73.314
Pommes frites-kurv

God til grøntsager og andet der skal dampes fordi dampen kan komme til fra alle sider
6019.1150
Grill- og tandoori-spyd (sæt)60.72.414
Kyllinge- og ande-superspike (til 4, 6, 8 eller 10 kyllinger)Til 8 kyllinger: 6035.1006
Rist til ovnkartofler6035.1019
Spareribsrist6035.1018
Lamme- og pattegrisespyd60.70.819
Stege- og bagepande (plade med fordybninger til 2 eller 4 pander)

* God til bruning (vend brunings-fladen nedad)
60.73.286

BedreSikkerMad drives af Karsten Tanggaard, der har mere end 10 års erfaring med lavtemperatur-tilberedninger og har skrevet 3 bestseller-kogebøger om sous vide. Karsten hjælper professionelle køkkener med at bruge lavtemperatur-tilberedninger i praksis, som et redskab til at servere bedre, billigere og mere sikker mad. Læs her om BedreSikkerMad og Karsten. (C) Copyright BedreSikkerMad og Karsten Tanggaard, 2021-2024.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *