Kantiner og plader til Rational-ovnen

Der findes mange forskellige kantiner og plader til Rational-ovnene. Her gennemgår jeg dem, og hvad de er særligt gode til.

ThumbnailNavnNo til 1/1 GNCollapsed
Lamme- og pattegrisespyd
Lamb and suckling pig spit
60.70.819
Grill- og pizzaplade
Grill and pizza tray
60.70.943Ingen kant på den flade side.
Tip: God til bruning (vend brunings-fladen nedad).

Multibaker, 8 fordybninger
Multibaker, 8 moulds
60.71.157
Grill- og stegeplade
Grilling and roasting tray
60.71.617Tip: God til bruning (vend brunings-fladen nedad).

Grill- og tandoori-ramme
Grill and tandoori frame
60.72.224
Grill- og tandoori-spyd, sæt
Grill and tandoori skewer
60.72.414
Stege- og bagepandesæt med plade og 4 pander Ø 16 cm
Roasting and baking pan. Small set (4 pcs including carrier tray)
60.73.286Plade (60.73.212) og lille pande (60.73.271) kan også købes enkeltvis.
Tip: God til bruning (vend brunings-fladen nedad).

Stege- og bagepandesæt med plade og 2 pander Ø 25 cm
Roasting and baking pan. Large set (2 pcs including carrier tray)
60.73.287Plade (60.73.216) og stor pande (60.73.272) kan også købes enkeltvis.
Tip: God til bruning (vend brunings-fladen nedad).

Grillrist med tern og striber
Cross and stripe grill grate
60.73.314Tip: God til bruning (vend brunings-fladen nedad).

Påfyldningsrist
Loading grid
60.73.848
Rist, rustfrit stål
Grid, stainless steel
6010.1101
Beholder, rustfrit stål. 20, 40, 65 eller 100 mm dyb
Container stainless steel. 20, 40, 65 or 100 mm deep
6013.1102
6013.1104
6013.2306
6013.2310
Tip: God til tilberedning af tynde portionsstykker der skal brunes på overfladen (opad), men ikke så meget på undersiden (nedad) – her hjælper den dårlige varmeledning i stålet, så undersiden får mindre varme.

Stege- og bageplade (ikke perforeret)
Roasting and baking trays (unperforated)
6013.1103Tip: God til bruning (vend brunings-fladen nedad).

Granitemaljerede beholder. 20, 40 eller 60 mm dyb
Granite-enamelled container. 20, 40 or 60 mm deep
6014.1102
6014.1104
6014.1106
Perforeret bageplade
Perforated baking tray
6015.1103
Perforeret beholder, rustfrit stål. 55, 90 eller 140 mm dyb
Perforated container, stainless steel. 55, 90 or 140 mm deep.
6015.1165
6015.1195
6015.1115
Multiform (muffin- og timbaleform)
Muffin and timbale mould
6017.1002
Pommes frites-kurv
CombiFry®
6019.1150Tip: God til grøntsager og andet der skal dampes, fordi dampen kan komme til fra alle sider.

Kyllinge-superspike, 8 eller 10 kyllinger
Chicken superspike, 8 or 10 chickens
6035.1006
6035.1010
Ande-superspike, 8 ænder
Duck superspike, 8 ducks
6035.1009
Kyllinge-superspike, 6 kyllinger
Chicken superspike, 6 chickens
6035.1016
CombiGrill-rist
CombiGrill griddle
6035.1017Tip: God til bruning (vend brunings-fladen nedad).

Sparerib-rist
Ribs rack
6035.1018
Rist til ovnkartofler
Potato Baker
6035.1019

BedreSikkerMad drives af Karsten Tanggaard, der har mere end 10 års erfaring med lavtemperatur-tilberedninger og har skrevet 3 bestseller-kogebøger om sous vide. Karsten hjælper professionelle køkkener med at bruge lavtemperatur-tilberedninger i praksis, som et redskab til at servere bedre, billigere og mere sikker mad. Læs her om BedreSikkerMad og Karsten.
(C) Copyright BedreSikkerMad og Karsten Tanggaard, 2021-2025.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *