Der findes mange forskellige kantiner og plader til Rational-ovnene. Her gennemgår jeg dem, og hvad de er særligt gode til.
Produkt | Anvendelse | Produktnr. til 1/1 GN |
---|---|---|
Stege- og bageplade (ikke perforeret) * God til bruning (vend brunings-fladen nedad) | 6013.1103 | |
Bageplade (perforeret) | 6015.1103 | |
Beholder/kantine, perforeret stål (40, 55, 65, 90, 100 eller 140 mm høj, afhængigt af GN-størrelse) | 55 mm høj: 6015.1165 | |
Beholder/kantine, ikke-perforeret stål (20, 40, 65 eller 100 mm høj) | 40 mm høj: 6013.1204 | |
Kantine, granitemaljeret (20 , 40 eller 60 mm høj) * God til bruning (vend brunings-fladen nedad) | 40 mm dyb: 6014.1104 | |
Rist | 6010.1101 | |
Multiform (muffin- og timbaleform) | 6017.1002 | |
Multibaker | 60.71.157 | |
Grill- og pizzaplade Ingen kant på den flade side * God til bruning (vend brunings-fladen nedad) | 60.70.943 | |
Grill- og stegeplade * God til bruning (vend brunings-fladen nedad) | 60.71.617 | |
Grillrist med tern og striber * God til bruning (vend brunings-fladen nedad) | 60.73.314 | |
Pommes frites-kurv God til grøntsager og andet der skal dampes fordi dampen kan komme til fra alle sider | 6019.1150 | |
Grill- og tandoori-spyd (sæt) | 60.72.414 | |
Kyllinge- og ande-superspike (til 4, 6, 8 eller 10 kyllinger) | Til 8 kyllinger: 6035.1006 | |
Rist til ovnkartofler | 6035.1019 | |
Spareribsrist | 6035.1018 | |
Lamme- og pattegrisespyd | 60.70.819 | |
Stege- og bagepande (plade med fordybninger til 2 eller 4 pander) * God til bruning (vend brunings-fladen nedad) | 60.73.286 |
BedreSikkerMad drives af Karsten Tanggaard, der har mere end 10 års erfaring med lavtemperatur-tilberedninger og har skrevet 3 bestseller-kogebøger om sous vide. Karsten hjælper professionelle køkkener med at bruge lavtemperatur-tilberedninger i praksis, som et redskab til at servere bedre, billigere og mere sikker mad. Læs her om BedreSikkerMad og Karsten. (C) Copyright BedreSikkerMad og Karsten Tanggaard, 2021-2024.