Kyllingebryst 60°*

Kyllingebryst 60° *




Mørt, fast og saftigt kød med en anelse trevlet tyggerest. Udviklet kyllingesmag. Evt. skind vil være helt blødt hvis stykket ikke brunes bagefter denne tilberedning.

Dette er grundopskriften der giver ca. 5% safttab (uden evt. bruning). Fjern evt. skind og tilbered det separat.

Skindet kan blive sprødt efter bruning i ovn - se Brune portion tynd 280°/0:04 - men så skal brystet være helt afkølet, så kødet ikke bliver overtilberedt ved bruningen.

Dette indhold er for medlemmer af BedreSikkerMad. Du kan se hvordan du får adgang her Lavtemperatur-tilberedning: Adgang til opskrifterne på bedresikkermad.dk. Eller hvis du er medlem, kan du logge ind her: login.




BedreSikkerMad drives af Karsten Tanggaard, der har mere end 10 års erfaring med lavtemperatur-tilberedninger og har skrevet 3 bestseller-kogebøger om sous vide.

Karsten hjælper professionelle køkkener med at bruge lavtemperatur-tilberedninger i praksis, som et redskab til at servere bedre, billigere og mere sikker mad. Læs her om BedreSikkerMad og Karsten.
(C) Copyright BedreSikkerMad og Karsten Tanggaard, 2021-2024.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *