Kyllingebryst 60° *
Mørt, fast og saftigt kød med en anelse trevlet tyggerest. Udviklet kyllingesmag. Evt. skind vil være helt blødt hvis stykket ikke brunes bagefter denne tilberedning.
Dette er grundopskriften der giver ca. 5% safttab (uden evt. bruning). Fjern evt. skind og tilbered det separat.
Skindet kan blive sprødt efter bruning i ovn - se Brune portion tynd 280°/0:04 - men så skal brystet være helt afkølet, så kødet ikke bliver overtilberedt ved bruningen.
BedreSikkerMad drives af Karsten Tanggaard, der har mere end 10 års erfaring med lavtemperatur-tilberedninger og har skrevet 3 bestseller-kogebøger om sous vide.
Karsten hjælper professionelle køkkener med at bruge lavtemperatur-tilberedninger i praksis, som et redskab til at servere bedre, billigere og mere sikker mad. Læs her om BedreSikkerMad og Karsten.
(C) Copyright BedreSikkerMad og Karsten Tanggaard, 2021-2024.