Kyllingebryst, farseret 58° *
Mørt, fast og meget saftigt kød. Udviklet kyllingesmag. Efter bruning er skinken sprød og tilberedningen har gjort skinke, farsering og kyllingebryst sammenhængende, så det kan udskæres forsigtigt.
Dette er grundopskriften uden evt. bruning. Hvis stykket skal gemmes 6-10 dage, kan man forlænge holdetiden med 1:35 til 4:25 (plus opvarmningstid).
Kyllingebrystet er pakket ind i parmeskinke og 75 g kyllingefars.
BedreSikkerMad drives af Karsten Tanggaard, der har mere end 10 års erfaring med lavtemperatur-tilberedninger og har skrevet 3 bestseller-kogebøger om sous vide.
Karsten hjælper professionelle køkkener med at bruge lavtemperatur-tilberedninger i praksis, som et redskab til at servere bedre, billigere og mere sikker mad. Læs her om BedreSikkerMad og Karsten.
(C) Copyright BedreSikkerMad og Karsten Tanggaard, 2021-2024.