Kyllingebryst, farseret 60°*

Kyllingebryst, farseret 60° *




Mørt, fast og saftigt kød. Udviklet kyllingesmag. Skindet er sprødt, og tilberedningen har gjort skind, farsering og kyllingebryst sammenhængende, så det kan udskæres forsigtigt.

Dette er grundopskriften uden evt. bruning. Hvis stykket skal gemmes 6-10 dage, kan man forlænge tilberedningen med 0:45.

Kyllingebrystet er farseret under skindet med 75 g kyllingefars. På grund af farsen under skindet kan skindet brunes sprødt på en pande uden at kyllingebrystet nedenunder bliver overtilberedt.

Dette indhold er for medlemmer af BedreSikkerMad. Du kan se hvordan du får adgang her Lavtemperatur-tilberedning: Adgang til opskrifterne på bedresikkermad.dk. Eller hvis du er medlem, kan du logge ind her: login.




BedreSikkerMad drives af Karsten Tanggaard, der har mere end 10 års erfaring med lavtemperatur-tilberedninger og har skrevet 3 bestseller-kogebøger om sous vide.

Karsten hjælper professionelle køkkener med at bruge lavtemperatur-tilberedninger i praksis, som et redskab til at servere bedre, billigere og mere sikker mad. Læs her om BedreSikkerMad og Karsten.
(C) Copyright BedreSikkerMad og Karsten Tanggaard, 2021-2024.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *