Lavtemperatur-tilberedning: Adgang til opskrifterne på BedreSikkerMad.dk

Opskrifterne på bedresikkermad.dk er lavet på baggrund af mine lange erfaring med at udvikle opskrifter med den allerbedste spisekvalitet ved at bruge lavtemperatur-tilberedninger:

ALLE opskrifter

  • er afprøvet i min Rational iCombiPro så du kan være sikker på samme resultat i en anden nyere Rational-ovn.
  • er beskrevet mht. fremgangsmåde inkl. evt. bruning
  • er fotograferet og beskrevet mht. resultat
  • kan overføres til en nyere Rational-ovn (iCombiPro, iCombiClassic eller SelfCookingCenter) og aktiveres med et enkelt tryk på ovnens skærm
  • kan udskrives, hvis man f.eks. vil have en kopi til egenkontrollen
  • er kontrolleret mht. fødevaresikkerhed (Fødevarestyrelsens SiTTi) og print fra siden er en del af hver opskrift, så det hele kan bruges direkte til egenkontrollen

Hvordan får køkkenet adgang til dette?

Man kan få adgang til alle de mere end 120 opskrifter, når køkkenet har investeret i enten Introduktionskurset eller Opfølgningskurset.

Alle andre kan kun se første del af hver opskrift.

Du kan se nogle eksempler på en fuld opskrift her.


BedreSikkerMad drives af Karsten Tanggaard, der har mere end 10 års erfaring med lavtemperatur-tilberedninger og har skrevet 3 bestseller-kogebøger om sous vide. Karsten hjælper professionelle køkkener med at bruge lavtemperatur-tilberedninger i praksis, som et redskab til at servere bedre, billigere og mere sikker mad. Læs her om BedreSikkerMad og Karsten. (C) Copyright BedreSikkerMad og Karsten Tanggaard, 2021-2024.