Bedre Sikker Mad
Saft og kraft bliver inde i maden, så spiseoplevelsen bliver meget bedre. Og det markant lavere svind giver bedre økonomi med det samme.
Her er nogle eksempler. Den røde del er det svind, som man undgår, når man tilbereder ved lav temperatur:
Her er en test af tilberedning ved forskellige temperaturer, hvor man kan se den store forskel på tilberedning ved lave og høje temperaturer ift. safttab (det i glassene):
Mindre svind og længere holdbarhed giver også mindre madspild.
BedreSikkerMad drives af Karsten Tanggaard, der har mere end 10 års erfaring med lavtemperatur-tilberedninger og har skrevet 3 bestseller-kogebøger om sous vide. Karsten hjælper professionelle køkkener med at bruge lavtemperatur-tilberedninger i praksis, som et redskab til at servere bedre, billigere og mere sikker mad. Læs her om BedreSikkerMad og Karsten. (C) Copyright BedreSikkerMad og Karsten Tanggaard, 2021-2024.