Om BedreSikkerMad
Jeg startede BedreSikkerMad i 2021 for at hjælpe professionelle med at servere endnu bedre mad. Min baggrund er mere end 10 års forskning i lavtemperatur-tilberedninger, 3 bestseller-kogebøger om sous vide og en livslang glæde ved at tilberede, servere og spise kvalitetsmad.
Med BedreSikkerMad hjælper jeg professionelle køkkener med at bruge lavtemperatur-tilberedninger i praksis, som et redskab til at servere bedre, billigere og mere sikker mad. Jeg har har afprøvet, fotograferet og beskrevet tusindvis af tilberedninger og jeg har styr på fødevaresikkerheden. Jeg har pakket det hele i en praktisk værkstøjskasse, der får det til at fungere i dagligdagen i køkkenet.
Jeg tilbyder kurser og konsulenthjælp for køkkenet og dets personale, og kan hjælpe køkkenet med at indføre bedre og sikre tilberedninger ved lav temperatur:
- Lavtemperatur-tilberedning: Introduktionskursus
- Lavtemperatur-tilberedning: Opfølgningskursus
- Lavtemperatur-tilberedning: Installationsdag
- Lavtemperatur-tilberedning: Konsulent-assistance
Kontakt mig på karsten@bedresikkermad.dk eller 3158 1828.
Om Karsten
Jeg har arbejdet som underviser på mange niveauer, skrevet mere end 20 lærebøger og arbejdet som kommunikationschef, proceskonsulent og chefkonsulent.
Jeg har siden 2014 arbejdet på fuld tid med lavtemperatur-tilberedninger og er anerkendt som den førende kapacitet på området i Danmark. Jeg har skrevet Sous vide i dit eget køkken (2017), Sous vide 2.0 (2019) og Sous vide-håndbogen (2021), der er blandt de bedst sælgende kogebøger i Danmark.
Jeg har holdt næsten 100 kurser i sous vide hos bl.a. Meyers Madhus og hos Miele (sous vide-ovne) og har lavet slagteriskolens sous vide-certificering.
Jeg har en velbesøgt side www.sousvide20.dk med opskrifter, videoer, tips og tricks – og har udviklet sous vide-universet hos Landbrug & Fødevarer.
Jeg er medlem af Det Danske Gastronomiske Akademi.
Med BedreSikkerMad arbejder jeg sammen med Brønnum, Rational, Royal Greenland, Landbrug og Fødevarer, Teknologisk Institut mfl.