Tilberedninger, ændringer

GruppeOpskriftDatoForandringer
F-FjerkræKyllingebryst 60°04-04-2304-04-23: Rational Program-trin og download tilføjet.
07-03-23: Nye fotos og bruningsmuligheder tilføjet
F-FjerkræAnd, hel 62°02-04-2302-04-23 Rational Program-trin og download tilføjet
F-FjerkræAndebryst 58°02-04-2302-04-23 Rational Program-trin og download tilføjet
F-FjerkræAndebryst 60°02-04-2302-04-23 Rational Program-trin og download tilføjet
F-FjerkræAndebryst 62°02-04-2302-04-23 Rational Program-trin og download tilføjet
F-FjerkræAndebryst 70°23-03-24(ingen ændringer)
F-FjerkræAndelår 65° (natten over)02-04-2302-04-23 Rational Program-trin og download tilføjet
I-GrøntAsparges, grønne 85°03-05-23(ingen ændringer)
I-GrøntAsparges, hvide 80°05-05-23(ingen ændringer)
I-GrøntBeder 85°13-11-22(ingen ændringer)
I-GrøntBlomkål 85°09-07-2225-11-2023 Opskrift ændret til 85°/0:12
J-FrugtBlommer 70°04-05-2304-05-23 Program-trin tilføjet
H-SkaldyrBlæksprutte, 8 armet 70°11-05-24(ingen ændringer)
H-SkaldyrBlæksprutte, 8 armet 77°11-05-24(ingen ændringer)
B-OkseBovklump, okse (steg) 58° (natten over)12-03-22(ingen ændringer)
B-OkseBovklump, okse (tern) 58° (natten over)11-01-22(ingen ændringer)
I-GrøntBroccoli 85°02-04-2302-04-23 Rational Program-trin og download tilføjet
25-11-2023 Opskrift ændret til 85°/0:10
X-BruneBrune flæskesvær 210°12-04-2312-04-23 Programtrin justerede.
02-04-23 Rational Program-trin og download tilføjet
X-BruneBrune kyllingeskind 180°04-04-2304-04-23: Rational Program-trin og download tilføjet.
xxBrune steg lille 230°12-04-2312-04-23 Programtrin justerede.
X-BruneBrune portion 270°12-04-2312-04-23 Programtrin justerede.
X-BruneBrune portion tynd 280°27-07-2327-07-2023 Ændret til 280° og kortere tid
X-BruneBrune steg stor 230°12-04-2312-04-23 Programtrin justerede.
02-04-23 Rational Program-trin og download tilføjet
26-03-23: Tid og temp er ændret til 230°/0:20
X-BruneBruning flæskesteg 230°12-04-2312-04-23 Programtrin justerede.
02-04-23 Rational Program-trin og download tilføjet
26-03-23: Tid og temp er ændret til 230°/0:20
I-GrøntBønner, grønne 85°31-08-2225-11-2023 Opskrift ændret til 85°/0:10
B-OkseCôte de Boeuf 55°13-04-2313-04-23 Programtrin tilføjet.
B-OkseCulotte, okse 54°17-05-24(ingen ændringer)
B-OkseCulotte, okse 58°13-03-2313-04-23: Opskriftstrin og ikoner tilføjet.
13-3-23: Temperaturen er sænket til 58°. Nyt foto. Ændret bruningstrin.
B-OkseCuvette, kalv 5423-02-24(ingen ændringer)
B-OkseCuvette, okse 55°12-06-2312-06-23 Holdetid ændret til 8:00
B-OkseCuvette, okse 55°24-03-24(ingen ændringer)
C-GrisEdderkop 58°05-04-2305-04-23 Rational Program-trin og download tilføjet
B-OkseFlatiron 60°17-05-24(ingen ændringer)
C-GrisFlæskesvær 85°02-04-2302-04-23 Rational Program-trin og download tilføjet
I-GrøntGrøntsager 65°18-02-24(ingen ændringer)
I-GrøntGrøntsager 70°18-02-24(ingen ændringer)
I-GrøntGrøntsager 75°18-02-24(ingen ændringer)
I-GrøntGulerødder 85°02-04-2302-04-23 Rational Program-trin og download tilføjet
B-OkseHakkebøf 53°05-05-2405-05-24: Holdetid ændret pga nye SiTTi-anvisninger
B-OkseHakkebøf 57°05-05-2403-05-23 Nye fotos. Råvare udskiftet til friskhak (rødt i hele stykket).
05-05-2024 Holdetid ændret pga nye SiTTi-anvisninger
B-OkseHakkebøf 61°05-05-2403-05-23 Nye fotos. Råvare udskiftet til friskhak (rødt i hele stykket).
05-05-2024 Holdetid ændret pga nye SiTTi-anvisninger
B-OkseHakkebøf 65°05-05-2405-05-2024 Holdetid ændret pga nye SiTTi-anvisninger
C-GrisHamburgerryg 58°05-04-2305-04-23 Rational Program-trin og download tilføjet
G-FiskHellefisk, portion 53°04-08-22(ingen ændringer)
G-FiskHellefisk, portion 60°16-10-22(ingen ændringer)
C-GrisIberico Presa 58°05-04-2305-04-23 Rational Program-trin og download tilføjet
C-GrisIberico Presa 63°08-04-23(ingen ændringer)
C-GrisIberico Secreto 58°30-05-23(ingen ændringer)
C-GrisIberico Secreto 64°30-05-23(ingen ændringer)
I-GrøntJordskokker 85°13-11-22(ingen ændringer)
F-FjerkræKalkunbryst 58°04-04-2304-04-23: Rational Program-trin og download tilføjet.
03-03-23: Tilføjet saltningsmuligheder.
05-03-23: Nye bruningsmuligheder
F-FjerkræKalkunbryst 63°04-04-2304-04-23: Rational Program-trin og download tilføjet.
05-03-23: Nye bruningsmuligheder
F-FjerkræKalkunbryst 75° - IKKE ANBEFALET10-04-2310-04-23: Ingen ændringer
F-FjerkræKalkuncuvette 64°04-04-2304-04-23: Rational Program-trin og download tilføjet.
F-FjerkræKalkunlår, pulled 64°01-05-2401-05-2024: Ingen ændringer
C-GrisKamfilet 58°2023-04-0505-04-23 Rational Program-trin og download tilføjet
C-GrisKamfilet 58°, brunet først2023-01-15(ingen ændringer)
H-SkaldyrKammusling 53°23-05-24(ingen ændringer)
C-GrisKamsteg 58°20-06-2420-06-24: Bruningsopskrift ændret
23-09-23 Holdetiden ændret til 2:45
26-03-23: Foto og beskrivelse af bruning ændret.
06-03-23: Tider er opdaterede
24-03-23: Opdaterede fotos
C-GrisKamsteg 58°, brunet først20-06-2420-06-24: Bruningsopskrift ændret
02-05-23: Målinger af overfladetemperatur tilføjet, SiTTi-anbefaling opdateret
C-GrisKamsteg 61°20-06-2420-06-24: Bruningsopskrift ændret
05-04-23 Rational Program-trin og download tilføjet
26-03-23: Foto og beskrivelse af bruning ændret.
06-03-23: Tider er opdaterede
24-03-23: Opdaterede fotos
C-GrisKamsteg 64°20-06-2420-06-24: Bruningsopskrift ændret
05-04-23 Rational Program-trin og download tilføjet
26-03-2013: Foto og beskrivelse af bruning ændret.
06-03-23: Tider er opdaterede
24-03-23: Opdaterede fotos
I-GrøntKartofler 85°01-05-22(ingen ændringer)
I-GrøntKartofler, nye 85°17-05-24(ingen ændringer)
C-GrisKotelet, svin 45°12-05-23(ingen ændringer)
J-FrugtKvæde 90°04-05-2304-05-23 Program-trin tilføjet
F-FjerkræKylling, hel 60°05-01-24(ingen ændringer)
F-FjerkræKyllingebryst 58°02-04-2302-04-23 Rational Program-trin og download tilføjet
07-03-23: Nye fotos og bruningsmuligheder tilføjet
F-FjerkræKyllingebryst 62°04-04-2304-04-23: Rational Program-trin og download tilføjet.
07-03-23: Nye fotos og bruningsmuligheder tilføjet.
F-FjerkræKyllingebryst 64°04-04-2304-04-23: Rational Program-trin og download tilføjet.
13-03-23: Nye fotos og bruningsmuligheder tilføjet.
F-FjerkræKyllingebryst, farseret 58°13-03-24(Iingen ændringer)
F-FjerkræKyllingebryst, farseret 60°04-04-2304-04-23: Rational Program-trin og download tilføjet.
05-03-23: Nye bruningsmuligheder
F-FjerkræKyllingelår 63°04-04-2304-04-23: Rational Program-trin og download tilføjet.
F-FjerkræKyllingelår, udbenet 64°24-09-23(Iingen ændringer)
F-FjerkræKyllingerulle 63°04-04-2304-04-23: Rational Program-trin og download tilføjet.
B-OkseKalvekæber 70°11-05-24(ingen ændringer)
C-GrisKæber, svin 70° (natten over)01-05-2301-05-23 Program-trin og download tilføjet
G-FiskLaks, portion 48°17-08-22(ingen ændringer)
G-FiskLaks, portion med bruning18-05-23(ingen ændringer)
G-FiskLaks, portion 53°17-08-22(ingen ændringer)
G-FiskLaks, portion 60°18-08-22(ingen ændringer)
G-FiskLaks, stykke 48°18-05-2318-05-23 Fremgangsmåde tilføjet
G-FiskLaks, stykke 53°18-05-23(ingen ændringer)
G-FiskLaks, stykke 53° 18-05-2318-05-23 Fremgangsmåde tilføjet
G-FiskLaks, stykke 60°18-05-2318-05-23 Fremgangsmåde tilføjet
D-LamLammebov 60°28-10-22(ingen ændringer)
D-LamLammebov 60° (natten over)29-10-22(ingen ændringer)
D-LamLammebov 64° (natten over)24-09-23(ingen ændringer)
D-LamLammeculotte 230°27-11-23(ingen ændringer)
D-LamLammeculotte 58°01-12-2301-12-2023 Ny bruningsanvisning
02-12-2023 Opdaterede billeder
D-LamLammeculotte 65°27-08-22(ingen ændringer)
D-LamLammeculotte 75°01-12-23(ingen ændringer)
D-LamLammekølle 60°06-04-23(ingen ændringer)
D-LamLammekølle 64°, brunet først06-04-23(ingen ændringer)
D-LamLammekølle, muskel 60°23-09-23(ingen ændringer)
D-LamLammekølle, muskel 64°23-09-23(ingen ændringer)
D-LamLammeryg 60°13-08-22(ingen ændringer)
D-LamLammeskank 60° (natten over)29-10-22(ingen ændringer)
I-GrøntMajskolbe 85°22-08-22(ingen ændringer)
G-FiskMakrelfilet 53°30-09-23(ingen ændringer)
C-GrisMedisterpølse 60°25-12-22(ingen ændringer)
C-GrisMørbrad, svin 250°27-11-23(ingen ændringer)
C-GrisMørbrad, svin 58°04-12-23(ingen ændringer)
C-GrisMørbrad, svin 60°25-12-22(ingen ændringer)
C-GrisNakkefilet 60°16-09-22(ingen ændringer)
C-GrisNakkekotelet 58°16-04-23(ingen ændringer)
C-GrisNakkekotelet, krogmodnet 45°13-05-23(ingen ændringer)
I-GrøntPastinak 85°13-11-22(ingen ændringer)
I-GrøntPersillerod 85°13-11-22(ingen ændringer)
I-GrøntPommes Anna, forbage 85°09-04-23(ingen ændringer)
I-GrøntPorre 85°17-01-24(ingen ændringer)
J-FrugtPære 85°/0:1504-05-2304-05-23 Program-trin tilføjet
J-FrugtRabarber 70°22-07-2304-05-23 Program-trin tilføjet
22-07-2023 Temperatur ændret til 70° så resultatet bliver mørt
H-SkaldyrKæmperejer (vannamei) 56°27-04-2327-04-23 Opdateret med holdetid, og tilberedning fra frost/tø
C-GrisRibbensteg 58°20-06-2420-06-24: Bruningsopskrift ændret
26-03-23: Foto og beskrivelse af bruning ændret
C-GrisRibbensteg 58° (natten over)20-06-2420-06-24: Bruningsopskrift ændret
26-03-23: Foto og beskrivelse af bruning ændret
C-GrisRibbensteg 60°20-06-2420-06-24: Bruningsopskrift ændret
C-GrisRibbensteg 64°20-06-2420-06-24: Bruningsopskrift ændret
26-03-23: Foto og beskrivelse af bruning ændret
B-OkseRoastbeef 56°05-05-2305-05 Program tilføjet. Ændret til 56° (58°)
I-GrøntRodfrugt-tern 85°12-02-23(ingen ændringer)
I-GrøntRosenkål 85°17-01-24(ingen ændringer)
C-GrisRullepølse 64°07-04-23(ingen ændringer)
I-GrøntRødbeder 85°13-11-22(ingen ændringer)
G-FiskRødfisk, filet 53°30-04-24(ingen ændringer)
G-FiskRødspættefilet 200° - IKKE ANBEFALET12-11-23(ingen ændringer)
G-FiskRødspættefilet 60°11-11-23(ingen ændringer)
G-FiskRødspættefilet 75°12-11-23(ingen ændringer)
G-FiskSej, portion 48°04-08-22(ingen ændringer)
G-FiskSej, portion 53°04-08-22(ingen ændringer)
G-FiskSej, portion 60°04-08-22(ingen ændringer)
I-GrøntSelleri 85°13-11-22(ingen ændringer)
C-GrisSkinke (yderlår) 60°21-12-22(ingen ændringer)
C-GrisSkinkeculotte 58°01-03-23(ingen ændringer)
C-GrisSkinkeculotte 58° (brunet først)01-03-23(ingen ændringer)
I-GrøntSkorzonerrod 85°13-11-22(ingen ændringer)
B-OkseSpidsbryst 58°24-12-22(ingen ændringer)
B-OkseSpidsbryst 64°26-12-22(ingen ændringer)
I-GrøntSpidskål 85°04-01-23(ingen ændringer)
I-GrøntSpinat 85°20-05-24(ingen ændringer)
I-GrøntSvampe 85°13-11-22(ingen ændringer)
B-OkseTeres Major 57°23-07-23(ingen ændringer)
G-FiskTorsk, portion, nutaaq 48°06-09-22(ingen ændringer)
G-FiskTorsk, portion, nutaaq 53°16-08-22(ingen ændringer)
G-FiskTorsk, portion, nutaaq 60°16-08-22(ingen ændringer)
G-FiskTorsk, portion 200° - IKKE ANBEFALET30-04-23(ingen ændringer)
G-FiskTorsk, portion 48°05-08-22(ingen ændringer)
G-FiskTorsk, portion med bruning07-05-24(ingen ændringer)
G-FiskTorsk, portion 53°02-04-2302-04-23 Rational Program-trin og download tilføjet
G-FiskTorsk, portion 60°20-09-22(ingen ændringer)
G-FiskTorskeportion 75°22-08-05(ingen ændringer)
G-FiskTorskerogn 85°22-02-23(ingen ændringer)
B-OkseTunge, kalv 72° (natten over)23-01-23(ingen ændringer)
B-OkseTværreb 70°17-05-24(ingen ændringer)
B-OkseTykkam, kalv 58° (natten over)11-02-23(ingen ændringer)
B-OkseTykkam, kalv 68° (natten over)17-02-23(ingen ændringer)
B-OkseTykkam, okse 58° (natten over)01-03-23(ingen ændringer)
B-OkseTykkam, okse 63° (natten over)20-02-24(ingen ændringer)
B-OkseTykkam, okse 68° (natten over)01-03-23(ingen ændringer)
Brune portion tynd 270°