Pæremos

Pæremos kan tilberedes i ovnen (med damp) så den får netop den ønskede konsistens, og der er ingen risiko for at den brænder på, fordi temperaturen ikke kommer over 100°.

Dessert, 135 g per pax (eller som tilbehør 65 g per pax).

  1. Skræl og udkern pærerne, del dem i grove stykker.
  2. Bland ingredienserne og kom det i en høj bradepande, laget skal fylde ca. 4-5 cm i højden.
  3. Brug dennne tilberedning i ovnen: Æblemos
  4. Tag ud og mos (f.eks. med et piskeris).
NÆRINGSINDHOLDPR. 100 GPR. PORTION
Energi 230 Kj312 Kj
Fedt0,1 g0,1 g
Mættede fedtsyrer0,0 g0,0 g
Kulhydrat12,4 g16,8 g
Sukker9,7 g13,1 g
Protein0,3 g0,4 g
Salt0,0 g0,0 g

BedreSikkerMad drives af Karsten Tanggaard, der har mere end 10 års erfaring med lavtemperatur-tilberedninger og har skrevet 3 bestseller-kogebøger om sous vide. Karsten hjælper professionelle køkkener med at bruge lavtemperatur-tilberedninger i praksis, som et redskab til at servere bedre, billigere og mere sikker mad. Læs her om BedreSikkerMad og Karsten.
(C) Copyright BedreSikkerMad og Karsten Tanggaard, 2021-2025.