Pæremos kan tilberedes i ovnen (med damp) så den får netop den ønskede konsistens, og der er ingen risiko for at den brænder på, fordi temperaturen ikke kommer over 100°.
Til 30 personer (dessert) eller 60 personer som lille tilbehør.
Gram | Ingrediens | Bagerprocent |
---|---|---|
4.000 | Pærer, skrællede og udkernede, delt i grove stykker | 100% |
60 | Sukker | 1,5% |
1 stk | Vaniljestang, kornene | – |
- Skræl og udkern pærerne, del dem i grove stykker.
- Bland ingredienserne og kom det i en høj bradepande, laget skal fylde ca. 4-5 cm i højden.
- Brug dennne tilberedning i ovnen: Æblemos
- Tag ud og mos (f.eks. med et piskeris).
BedreSikkerMad drives af Karsten Tanggaard, der har mere end 10 års erfaring med lavtemperatur-tilberedninger og har skrevet 3 bestseller-kogebøger om sous vide.
Karsten hjælper professionelle køkkener med at bruge lavtemperatur-tilberedninger i praksis, som et redskab til at servere bedre, billigere og mere sikker mad. Læs her om BedreSikkerMad og Karsten.
(C) Copyright BedreSikkerMad og Karsten Tanggaard, 2021-2025.