Risengrød 90° *
Cremet og let klistret, en anelse bid men helt tilberedt. Mild, men tydelig smag af ris.
Ikke brændt på grund af den kontrollerede varmetilberedning i ovnen!
For et ca. 5 cm tykt lag i bradepanden vil den samlede tilberedningstid være ca. 45 min.
∆T = 10
- Bland ingredienserne og læg dem i en stor bradepande (med låg).
- Start ovnen med denne opskrift.
- Sæt maden ind når ovnen er klar.
- Brug indstikstermometer.
- FORVARMNING: DAMP: 100%, 100°, blæser4.
- PÅFYLDNING.
- DAMP: 100%, 100°, 90°, blæser4.
- DAMP: 100%, 90°, 2:00, blæser4.
BedreSikkerMad drives af Karsten Tanggaard, der har mere end 10 års erfaring med lavtemperatur-tilberedninger og har skrevet 3 bestseller-kogebøger om sous vide.
Karsten hjælper professionelle køkkener med at bruge lavtemperatur-tilberedninger i praksis, som et redskab til at servere bedre, billigere og mere sikker mad. Læs her om BedreSikkerMad og Karsten.
(C) Copyright BedreSikkerMad og Karsten Tanggaard, 2021-2024.