Tomatsauce 80° (natten over)*

Tomatsauce 80° (natten over) *




Kraftig, fyldig tomatsmag med dyb umamismag.

Her er brugt disse bagerprocenter: 100% flåede tomater, 1% hvidløgsfed, 7% gulerødder delte, 5% løg delte. Gem 1/4 af tomaterne til at blande i efter bagningen af resten.

Samlet ovntid for denne opskrift
Den samlede ovntid er 14:00. Tykkelsen betyder ikke noget for tiden ved denne langvarige tilberedning (natten over). Et par timer fra eller til gør ikke stor forskel på resultatet, så gør det hvis det passer bedre.

∆T =  0

Opskrift
  1. Bland ingredienserne og læg dem i en stor bradepande.
  2. Start ovnen med denne opskrift (indstikstermometer skal ikke bruges).
  3. Sæt maden ind når ovnen er klar.
Rational-programmets trin
  1. FORVARMNING: DAMP: 100%, 80°, blæser4.
  2. PÅFYLDNING.
  3. DAMP: 100%, 00°, 14:00, blæser4.
Program-fil til Rational iCombi Pro Program-fil til Rational iCombi Classic Program-fil til Rational SelfCookingCenter
Bruning EFTER denne opskrift er udført
(ikke relevant)
Anvendt holdetid
10:00
Beregnet max. holdbarhed
Resultatet kan gemmes i op til 21 dag(e) på køl ifgl. FVST/SiTTi.
Fra SiTTi sitti.foedevarestyrelsen.dk/varmebehandling, hentet 2024-10-22




BedreSikkerMad drives af Karsten Tanggaard, der har mere end 10 års erfaring med lavtemperatur-tilberedninger og har skrevet 3 bestseller-kogebøger om sous vide.

Karsten hjælper professionelle køkkener med at bruge lavtemperatur-tilberedninger i praksis, som et redskab til at servere bedre, billigere og mere sikker mad. Læs her om BedreSikkerMad og Karsten.
(C) Copyright BedreSikkerMad og Karsten Tanggaard, 2021-2024.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *