Tomatsauce 80° (natten over) *
Kraftig, fyldig tomatsmag med dyb umamismag.
Samlet ovntid for denne opskrift
(ikke relevant) for et 5 cm tykt stykke (opvarmningstid på (ikke relevant) + holdetid på 10:00)
Kontroller tykkelsen på dit stykke (standard): Er den ikke som angivet herover, så bliver opvarmningstiden (og dermed den samlede ovntid) anderledes - det kan du læse mere om i Opvarmningstid, holdetid og totaltid, hvor du også kan se hvordan du finder totaltiden for dit stykke med en anden tykkelse.
Kontroller tykkelsen på dit stykke (standard): Er den ikke som angivet herover, så bliver opvarmningstiden (og dermed den samlede ovntid) anderledes - det kan du læse mere om i Opvarmningstid, holdetid og totaltid, hvor du også kan se hvordan du finder totaltiden for dit stykke med en anden tykkelse.
∆T = 0
Opskrift
- Bland ingredienserne og læg dem i en stor bradepande.
- Start ovnen med denne opskrift (indstikstermometer skal ikke bruges).
- Sæt maden ind når ovnen er klar.
Rational-programmets trin
- FORVARMNING: DAMP: 100%, 80°, blæser4.
- PÅFYLDNING.
- DAMP: 100%, 00°, 14:00, blæser4.
Bruning EFTER denne opskrift er udført
(ikke relevant)
Anvendt holdetid
10:00
Beregnet max. holdbarhed
Resultatet kan gemmes i op til 21 dag(e) på køl ifgl. FVST/SiTTi.
Fra SiTTi sitti.foedevarestyrelsen.dk/varmebehandling, hentet 2024-10-22
BedreSikkerMad drives af Karsten Tanggaard, der har mere end 10 års erfaring med lavtemperatur-tilberedninger og har skrevet 3 bestseller-kogebøger om sous vide.
Karsten hjælper professionelle køkkener med at bruge lavtemperatur-tilberedninger i praksis, som et redskab til at servere bedre, billigere og mere sikker mad. Læs her om BedreSikkerMad og Karsten.
(C) Copyright BedreSikkerMad og Karsten Tanggaard, 2021-2024.