Torsk, portion 200° - IKKE ANBEFALET !
Tørt med stive fibre og et knirkende bid. Kan ikke falde i glatte flager. Udviklet torskesmag.
Frosne stykker kan evt. optøs i en salt/sukkerlage natten over. Resultatet bliver bedre end hvis de er tøet op før tilberedning, og saltningen bliver jævn og ensartet. Kan spises koldt.
Svindet er på ca. 30% - dobbelt så meget som hvis stykket tilberedes ved lavtemperatur som i Torsk, portion 53° (55°) + 0:01 eller Torsk, portion 60° (62°) + 0:01.
BedreSikkerMad drives af Karsten Tanggaard, der har mere end 10 års erfaring med lavtemperatur-tilberedninger og har skrevet 3 bestseller-kogebøger om sous vide.
Karsten hjælper professionelle køkkener med at bruge lavtemperatur-tilberedninger i praksis, som et redskab til at servere bedre, billigere og mere sikker mad. Læs her om BedreSikkerMad og Karsten.
(C) Copyright BedreSikkerMad og Karsten Tanggaard, 2021-2024.