Torskeportion 75°

Torskeportion 75°




Skiller i tørre flager. Udviklet torskesmag. Mørt, men meget tørt kød med tydelig trevlet tyggerest.

Frosne stykker kan evt. optøs i en salt/sukkerlage natten over. Resultatet bliver bedre end hvis de er tøet op før tilberedning, og saltningen bliver jævn og ensartet. Ikke egnet til at gemme længere end 1 døgn af hensyn til spisekvaliteten. Smager også godt koldt.

Kontroller tykkelsen: Er den ikke som i denne opskrift, så bliver opvarmningstiden (og dermed den samlede ovntid) anderledes. Opskriften bruger ovnens stegespyd, der automatisk sørger for at tilpasse opvarmingstiden til den aktuelle tykkelse. Ændringen i den samlede ovntid kan findes som forskellen på de to tykkelsers opvarmningstid i opvarmnings-tabellen).

Dette indhold er for medlemmer af BedreSikkerMad. Du kan se hvordan du får adgang her Lavtemperatur-tilberedning: Adgang til opskrifterne på bedresikkermad.dk. Eller hvis du er medlem, kan du logge ind her: login.




BedreSikkerMad drives af Karsten Tanggaard, der har mere end 10 års erfaring med lavtemperatur-tilberedninger og har skrevet 3 bestseller-kogebøger om sous vide.

Karsten hjælper professionelle køkkener med at bruge lavtemperatur-tilberedninger i praksis, som et redskab til at servere bedre, billigere og mere sikker mad. Læs her om BedreSikkerMad og Karsten.
(C) Copyright BedreSikkerMad og Karsten Tanggaard, 2021-2024.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *