Tunge, kalv 72° (natten over)*

Tunge, kalv 72° (natten over) *




Rosa, meget mørt og særdeles saftigt. Fyldig oksekødssmag.

Dette er GRUNDTILBEREDNINGEN (uden bruning). Tunge brunes som regel ikke.

Tunge er koncentreret kød og bliver meget saftigt og mørt efter lavtemperatur-tilberedning. Et par timer fra eller til giver ikke stor forskel i resultatet med så lang tilberedning. Så gør det hvis det passer bedre. Kødet kan bruges både koldt (i tynde skiver med salat eller på rugbrød), eller i varmt i tykkere skiver med sovs, evt. på basis af kødsaften (pas på saltet i kødsaften).

Dette indhold er for medlemmer af BedreSikkerMad. Du kan se hvordan du får adgang her Lavtemperatur-tilberedning: Adgang til opskrifterne på bedresikkermad.dk. Eller hvis du er medlem, kan du logge ind her: login.




BedreSikkerMad drives af Karsten Tanggaard, der har mere end 10 års erfaring med lavtemperatur-tilberedninger og har skrevet 3 bestseller-kogebøger om sous vide.

Karsten hjælper professionelle køkkener med at bruge lavtemperatur-tilberedninger i praksis, som et redskab til at servere bedre, billigere og mere sikker mad. Læs her om BedreSikkerMad og Karsten.
(C) Copyright BedreSikkerMad og Karsten Tanggaard, 2021-2024.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *